Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sözleşmesi 1 sene sonra bitiyor 5-6 m euro'ya hallederiz.Hakan'ı kaça salarlar acaba? Bizden Zaniolo'yu almak isterlerse Hakan+para, bir takas dönebilir belki bu transferde.
Fiziksel olarak da çok iyi bir seviyede şu an. Bu sezon Inter'de defansif rolü çok yüksek, skor katkısı azaldı ama inanılmaz bir mücadele gücü var şu an. Denk gelirseniz Inter maçlarına bakın, bence fikriniz değişecektir ♥ben nedense çalhanoğlu'nu beğenmiyorum milli takımdaki rezalet performansı mı beynime kazındı bilmiyorum ama sevdiğim tip bi oyuncu değil fiziksel olarak zayıf teknik kapasitesi yüksek
izlemeye çalışıyorum evet bu aralar iyi gibi gerçi son maçı kaybettiler ama zaten bu sezon napoli ezip geçti yerli sınırı olacaksa gelmesi iyi olur tabiFiziksel olarak da çok iyi bir seviyede şu an. Bu sezon Inter'de defansif rolü çok yüksek, skor katkısı azaldı ama inanılmaz bir mücadele gücü var şu an. Denk gelirseniz Inter maçlarına bakın, bence fikriniz değişecektir ♥
Fiziksel olarak da çok iyi bir seviyede şu an. Bu sezon Inter'de defansif rolü çok yüksek, skor katkısı azaldı ama inanılmaz bir mücadele gücü var şu an. Denk gelirseniz Inter maçlarına bakın, bence fikriniz değişecektir ♥
Hakani bu durumda getirmek, icardiden de zaniolodan da büyük iş, sonuçta bu iki adamın da problemleri vardı, Hakan'ın yok,+ olarak yerli, ben geleceğini düşünmüyorum, muhtemelen daha önce olduğu gibi interden sözleşme için az buçuk para koparmak için kullanıyor bu işleri, 2-3 sene sonra gelir ama
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunu sene sonu için mi söyledi acaba ?
Sonraki mesajlari da okursan neden bunu yazdigim daha iyi anlasilir.
Kacak sever misin
2 ay ömrü kalmış hükümetin kulüpler üzerinde yarattığı korku inanılmaz.