- 27 Ocak 2010
- 139.007
- 105.244
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne demek İcardi'nin bonservisi alınmıyo kanks yavİcardi 7-8 e bitecek olsa önce zanyoluyu mu aldırdık yahu
İcardi'de sorun bonservis değil icardi'nin maaşıİcardi 7-8 e bitecek olsa önce zanyoluyu mu aldırdık yahu
2.75m euro kafidirMaaşı kaç olacak asıl konu o derim.
4.5 dan aşağısını kabul edeceğini sanmam.2.75m euro kafidir
Şimdi ben de istek attım. Bakalım vasfy kardeşim bana nasıl bir reaksiyon gösterecek.vasfinin instagramdan reddetmesi bunyeye uzgunluk birakti
fm oyna kardeş burası gerçek hayatın ta kendisi2.75m euro kafidir
O da kim OralHosgeldin @Ümit ÇOPUR
Sami
Recep Y - Naci Libos - Feramuz - Emrah D
Murat Saylak - Alper Altun
Hayri Cund - Keramettin T - Mehmet Eroglu
Aras Simsek
Zanioloyu gazete kuponu gibi 5 taksit aldık Emre hocam. Psg istemediğini açık belli etti zaten max o rakamlara çözülür bence. Bizim avrupaya göre puding kıvamında olan ligde 10 gol attı diye ütopik artmaz bonservisi Icardinin. Yeterki ben kalıyorum desin.İcardi 7-8 e bitecek olsa önce zanyoluyu mu aldırdık yahu
İcardi seneye bizde kalamaz rtaş fırsat transferiydi geldi geçti alışalımZanioloyu gazete kuponu gibi 5 taksit aldık Emre hocam. Psg istemediğini açık belli etti zaten max o rakamlara çözülür bence. Bizim avrupaya göre puding kıvamında olan ligde 10 gol attı diye ütopik artmaz bonservisi Icardinin. Yeterki ben kalıyorum desin.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Fake hesaptan biri hakaret etti onu diyorum.Kardeş sana açık adres verdim makatın yiyorsa gel dedim
Bira içiyordum yüreğin yetmedi
Taksiyle aldırayım dedim yüreğin yetmedi
Ne yapalım
Yaşamak cesurların hakkı
okanın arkasındaki eyüp başkanı mı ?