- 6 Eylül 2014
- 93.233
- 64.170
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her turluaramızda kendine ben has galatasaraylıyım diyen var mı
Gönlümden geçen sakat olmayan Renato Sanches@Emrah Duvar 8 numara bölgesi için bence Adem Zorgane alınmalı sence kim alınmalı kanks yav![]()
Kavga var!!!!
Young Boys tam 1 makine gibi 1 takım.Onların futbolunu izlerken keyifleniyom.Ordan alınacak başka oyuncular da olabilir..Gönlümden geçen sakat olmayan Renato Sanches
Young Boys daki Rieder'i alıp 8 e evirmek de güzel olurdu.
... cok sacma soruadmirim en son nezaman dankek yedin
Bana miben sana kırgınım
Genç çocuklar Ligi'nde kaçıncıYoung Boys tam 1 makine gibi 1 takım.Onların futbolunu izlerken keyifleniyom.Ordan alınacak başka oyuncular da olabilir..
Young Boys u alalım bence.Young Boys tam 1 makine gibi 1 takım.Onların futbolunu izlerken keyifleniyom.Ordan alınacak başka oyuncular da olabilir..
10'dan fazla fark atmışlar 2. olanaBana mi
Genç çocuklar Ligi'nde kaçıncı
Editledik alintilamasaydin iyiydiNaptın olum
![]()
Emrahla konuşuyommurat durmaz suan napiyor
Kimi satmışlarsa alan takımın elinde patlamış. Biraz inceledim dediğin gibi sistem takımı. Hatta öyle ki Kayseri’den yaka paça kovulan Wilfried Kanga denilen yeteneksizi bile aldıktan 1 sene sonra 5 milyona Hertha Berline okutacak kadar güzel işleyen sistem.Young Boys tam 1 makine gibi 1 takım.Onların futbolunu izlerken keyifleniyom.Ordan alınacak başka oyuncular da olabilir..
Almanya Ligi'ne çok oyuncu satmışlar ama az bonservislerle satmışlar..Kimi satmışlarsa alan takımın elinde patlamış. Biraz inceledim dediğin gibi sistem takımı. Hatta öyle ki Kayseri’den yaka paça kovulan Wilfried Kanga denilen yeteneksizi bile aldıktan 1 sene sonra 5 milyona Hertha Berline okutacak kadar güzel işleyen sistem.
Ama bence dediğim gibi sistemin parlattıgı oyuncular sistem dışına çıkıp başka bir takıma gidince çöpe dönüşüyor. Tıpkı Dortmund gibi yada Bodo Glimt. Çok benzer takım yapıları var
Mbabu, Kanga, Jordan gibi oyuncular minimum 5 milyon bonservise gitmişler. Bence hatrı sayılır paralarAlmanya Ligi'ne çok oyuncu satmışlar ama az bonservislerle satmışlar..
kim ?transfer.
görüyorsun değil mi arkanı dönmeye gelmiyor