Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu ne?

025db2168ad9e1c013b71ae7ff088f1b.jpg

Portekiz Cumhuriyet Başsavcılığı, Benfica'nın 12 maçta şike ve teşvik primi dağıtmasından şüphelenildiği için soruşturma başlatıldığını açıkladı.

TVI: "2016-19 arasında oynanan maçların 6'sında şike yapıldı, 6 maçta ise Porto ve Sporting'in rakiplerine teşvik primi dağıtıldı

Lucas Torreira 15'e falan giderse. Bu isimler düşünülebilir. Ben Torreira'nın kalma ihtimalinin de ciddi şekilde olduğunu düşünüyorum lakin Fiorentina Sofyan'ı 30-40'a satarsa Torreira'ya talip olur diye düşünüyorum. Milan'ın isteyeceğini sanmıyorum onlar oraya yedek için bir kiralık bulurlar Bennacer ve Tonali varken. Bir ihtimal İnter belki ister.

1. Vinicius Souza(sezon başında Fb'ye yazılmıştı)

2. Fausto Vera(Brezilya'ya gitmeden önce bizimle adı çıkıyordu)

3. Morten Hjulmand(Ciddi övülen biri özellikle defansif olarak.)

Hjulmand hayal gibi. Southampton'ın 13 milyonluk teklifini 20 istiyoruz diye reddetmişler.

Fausto Vera da Vitor'un isteği doğrultusunda Flamengo yapacakmış. +10 milyon bonservisle.

İcardi storylerine bakarsak bu adam anormal bir şey olmazsa gitmez gibi görünüypor. Aman aman maşallah Allah bozmasın. Ne kadar kem göz kuş varsa içlerinde patlasın.

Yarin cuma namazindan sonra transfer yoksa artik nobeti yavastan bosaltmaya baslayabiliriz. Hafta sonu kapatiriz artik.

Bir takım şahısları içerde bırakıp kapıyı üzerlerine kitleyin adminim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray’da transfer bitmez diye yutturdular kaç sene, meğersem bitiyormuş. Şükür… müthiş kadromuz oldu. :hat:

Hjulmand iyi adammış, topu kaptıktan sonra hemen stopere veya beke vermeyip ilk önce ileri oynamaya çalışan adamları severim.

transfer yapin

yoksa

ben bu transfere olan inancımı kaybettim gsc

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt