Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 33.133
- 47.494
- 2.968
Asbaşkanı, Başkan Adayı oluyormuş. Ağaoğlu yönetiminde parayı veren oydu. Aday olsa da yeni Başkan Ertuğrul Doğan olur.Güven tazele demişler, yeni yönetim kurup
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Asbaşkanı, Başkan Adayı oluyormuş. Ağaoğlu yönetiminde parayı veren oydu. Aday olsa da yeni Başkan Ertuğrul Doğan olur.Güven tazele demişler, yeni yönetim kurup
kapitalist bi hamlenöbet kapansın
yerine avm yapılsın
şahsi görüşüm
Dünya kapitalist bir düzendir normal.kapitalist bi hamle
Yok hocam yönetimi bunların 2. başkanı mı asbaşkanı mı ne onun önderliğinde indirmişler adamı. Tekrar aday olmayacakmış.Güven tazele demişler, yeni yönetim kurup
Enteresan o golfcu birakmazdi normaldeYok hocam yönetimi bunların 2. başkanı mı asbaşkanı mı ne onun önderliğinde indirmişler adamı. Tekrar aday olmayacakmış.
Oyunculara paralar ödenememiş parayı veren bu Asbaşkanmış. Bazı oyuncuların serbest kalma durumu bile olabilirmiş böyle devam ederse. O yüzden Asbaşkan ile onun yanındakiler başkana darbe yapmışlar. Yalnız olayın şöyle komik tarafı var, bu transferler yapılırken Ağaoğlu bu kadar açılmayalım derken Asbaşkan öderiz diyip ve sürekli Avcı'nın yanında ve onu destekleyen ve bu transferleri yaptıran tarafmış.Enteresan o golfcu birakmazdi normalde
Cumartesi maç varmış
Bunlarin geliri yokmu nasil yoneticiler cebinden para verebiliyor hâlâ anlamış değilim.Oyunculara paralar ödenememiş parayı veren bu Asbaşkanmış. Bazı oyuncuların serbest kalma durumu bile olabilirmiş böyle devam ederse. O yüzden Asbaşkan ile onun yanındakiler başkana darbe yapmışlar. Yalnız olayın şöyle komik tarafı var, bu transferler yapılırken Ağaoğlu bu kadar açılmayalım derken Asbaşkan öderiz diyip ve sürekli Avcı'nın yanında ve onu destekleyen ve bu transferleri yaptıran tarafmış.