Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.054
- 15.808
- 1.698
Daha uzamaz inşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.95 yakisirDaha uzamaz inşallah
Seni farklı bir amaçla kullanacağım, Barış basit iş onu herkes yapar.Ben barışa söveceğim
İzin var mı
Mühüm olan işlevi1.95 yakisir
Sahsen yasamadim ama oraya seyehat etmis, yasamis kisilerle muhabbetlerime dayanarak dunyada top 10 listesine girer.lan bu milano bu kadar güzel bi şehir mi giden dönmüyor bilen var mı yaşanır mı milanoda
İtalya’nın geneli güzel, insanı da Türklere benziyor.lan bu milano bu kadar güzel bi şehir mi giden dönmüyor bilen var mı yaşanır mı milanoda
lan bu milano bu kadar güzel bi şehir mi giden dönmüyor bilen var mı yaşanır mı milanoda
İtalya’nın geneli güzel, insanı da Türklere benziyor.
Farklı amaç derken aklıma acayip şeyler geliyor hayırlısı olsunSeni farklı bir amaçla kullanacağım, Barış basit iş onu herkes yapar.
Konya'ya geleyim yüzüme söv burnunu kırayımBen barışa söveceğim
İzin var mı
Burası yeri değil de adres konum telefon vereyim gelmezsen ip ban yemeyi kabul ediyor musun?Konya'ya geleyim yüzüme söv burnunu kırayım
Seni çok cesur gördüm o yüzden geri cekiliyorumBurası yeri değil de adres konum telefon vereyim gelmezsen ip ban yemeyi kabul ediyor musun?
Feramuzla Gürbüz'ü zor zamanlar için yetiştirdim.Farklı amaç derken aklıma acayip şeyler geliyor hayırlısı olsun
Yarın halı saha macim var şans dile admirim. Fener maçını kaciracagim bu beni üzüyor ama halı sahada arkadaşların bana ihtiyacı var onlarida yalnız bırakamam.Feramuzla Gürbüz'ü zor zamanlar için yetiştirdim.
Uza
Umarım ilk yarı ikinci yarı ayrı saplarlar.Yarın halı saha macim var şans dile admirim. Fener maçını kaciracagim bu beni üzüyor ama halı sahada arkadaşların bana ihtiyacı var onlarida yalnız bırakamam.
Roma > Milano sehir olaraklan bu milano bu kadar güzel bi şehir mi giden dönmüyor bilen var mı yaşanır mı milanoda
Fenerli formanla gel değişiklik olur kralFb maci haftasi gsc Bulusma yapak
Üfff nevizadeye mesale yakarak hehehehehehFenerli formanla gel değişiklik olur kral