Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
8 milyar borçlu kulübe transfer yapanın aklına edeyim bundan sonra.

FMsever dilolar mutlu olsun diye Beşiktaş’tan daha kötü duruma düştü mali tablo.

Silaha niye karsisin yav askerler memleketi elinde sopaylami koruyor

Şöyle anlatayım olayı hükümet istifa demek herkesin hakkı bende olsam ben de söylerim tüm sesimle ancak şöyle kimse düşünmüyor örnek veriyorum stadın yüzde 70 i istifa dedi diğer yüzde 30 'da recep tayyip erdoğan diye bağırdığını düşünürsek orada ki kaosu düşenebiliyor musunuz ?

Mali tabloları gördükten sonra transfer hovardalığına son vermemiz gerektiği fikri hasıl oldu.

Pasfi böyle diyorsa batışımız yakındır.

Etebolarla takılırsa kulüp sorumlusu Pasfi vb. tayfadır bundan sonra.

1 milyar gelirinin olmadığı yerde 8 milyar lira borcun var hala pembe tablo çiziyor paşa.

Pasfi böyle diyorsa batışımız yakındır.

Etebolarla takılırsa kulüp sorumlusu Pasfi vb. tayfadır bundan sonra.

1 milyar gelirinin olmadığı yerde 8 milyar lira borcun var hala pembe tablo çiziyor paşa.
bundan sonra alt yapı ile oynasak ligi 8-15 arası bitirsek transfer gideri olmasa borç biter mi düzlüğe çıkar mıyız?

bundan sonra alt yapı ile oynasak ligi 8-15 arası bitirsek transfer gideri olmasa borç biter mi düzlüğe çıkar mıyız?
Çıkarız, şampiyon olmakla 8. olmak arasında bir fark yok bizim için geçen sene 13. olduk diye az gelir aldık mı sanıyorsun.

Borcun anasını skmekle borcu düşürmek arasında da uçurum var 2.5 milyar olmuş 4.5 milyar hala hikaye anlatmayın burada ya.

Her sene iki katına çıksın o zaman, niye çünkü transfer yapıcaz.

Şimdi anlamadığım 100 milyon euro mu harcamışız iki dönem arasında 2 milyar artmış ya borç

Yıllık gelirinizin 100 bin lira, yaşam maliyetinizin 200 bin lira olduğu yerde faiz işleyen 800 bin lira borcunuz olsa intihar edersiniz, gelmiş kulüp için pembe tablo çiziyorsunuz, Allah akıl fikir versin.

Yazın efsane bir dönem geçirmek üzere konuya kilit vurulmadan bir temenni dile getireyim. Zira satışı muhtemel oyunculardan aşağı yukarı 50 milyona yakın gelir bekliyorum hatta daha fazla bile olabilir. Daha önce hiç bu kadar satış beklentisi olan bir sezon hatırlamıyorum. Bu arada oyuncuların satılması taraftarı değilim yanlış anlaşılmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt