Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2023 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
acil oliveraya yedek al yonetim yarin son gun

yonetim uyuma sabrimizi tasirma

Evet borç batağındayız transtan uzak duralım.

Fakirlesince sergiyonun sözleşmesi gözüme batmaya başladı. Sezon sonunda bir şekilde çıkmak lazım.

bu sivas transfer isini biliyor

asistide golude yeni transferleri yapmis

Arkadaşlar konusunu bulamadım o yüzden buraya yazıyorum kusura bakmayın. Aranızda bu ToddTV kullanan var mı? 2 hafta boyunca şifresiz yayınlanacakmış maçlar. Ben Toddtv.com üzerinden ücretsiz izlemek için üye olmak istediğimde daha önce beinconnect üyeliği olanlar buradan izleyemez, beinconnect uygulamasından izleyin uyarısı veriyor. Ben henüz bir kaç ay önce digitürk üyeliğimi iptal etmiştim. Şimdi nasıl maç izleyebilirim. Bilen birileri yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim.
Ben direk Beinconnect kullanıcı adım ve sifremle girdim, filmler diziler maçlar hepsini izliyorum. Dün akşam daha girdim. Uygulamadan (TV/telefon) ikisinide denedim. PC denemedim

ne bu mutsuzluk, cl giris biletini alirsak ve orada basarilar elde edersek, kasamiza giren mintari düsünün biraz!!

biri cikmis transferler yaptik battik.

biri yazmis burak elmas kalsaydi borclari siliyordu, adamlar demiyorki 13. bitirdi ligi bu nedenle avrupa parasindan olduk!

bikere sasirtin ya, nezaman taraftar kendini mutlu hissedecek cok merak ediyorum!

1 günde yasadiklarimiz:

spongebob-siegbert-schn%C3%B6sel.gif

feyresmaid.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt