Cafer Güney
Büyük Kaptan
- 24 Temmuz 2021
- 26.535
- 44.609
- 2.388
29 milyona kenti alip ebedi dostumuza kiyak geceriz diye tirsmiyor degilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şifresiz yayına mi geçildiAngela white, christy mack, rachel starr, nicole aniston, kendra lust, ava addams, ariella ferrera, madison ıvy, mia malkova, asa akira ve raven riley i artık izleyebileceğiz öyle mi
![]()
Süper Lig'de sampiyon olup Sampiyonlar Ligi'ne katilirsak 30M euro, yani bugün cevirdigin zaman 1 Milyar TL gelir elde edecegiz. O para hem rakibe gitmeyecek hem sana gelecek, x2 efekti var...Saçma olan kısım,8jk gibi yarıştan kopmuş olsak kimse demez transfer yapın isterseniz pavyonda karilarla yiyin parayi
Ama şampiyonluk yarisindayken elini zayıflatmak için herseyi yapan yönetim için olumlu seyler soylenemez
İspanya'da TR saati ile 1; İngiltere'de TR saati ile 2 olması lazımIngiltere'de bugun mu son gun?
O zaman bir kac saate Assignon'un durumu belli olur.İspanya'da TR saati ile 1; İngiltere'de TR saati ile 2 olması lazım
Plansızlığın sonuçları 4 aydır sol bek lazım Levent alınacaksa bile transferin ilk günü alınmalıydı neredeyse 1 aya yakın süre geçti.Ridvan'dan Levent'e nasil geldik? Sülo Ali'yi arayacak, bunlar 3 veriyor diyecek o da 8 iste diyecek.
Akanım gardaşına haksızlık etme, genel kültür diyelimAzizim sen ne manyak bir herif missin yav![]()
Nasıl yazıyosa yazsın bize ne ya sallaBir şey yok, renktaş.
Bu kurbiş şarküteri sahibi olmalı
Umarım 3. sağ bek olarak Rennes'de kalır sürünür.Burnley açıklamadı . Bakalım kime gidecek
yok ben de ona bakıyorum devamlıBurnley, Assignon'u resmi olarak açıkladı mı?