Mustafa Kalpakoğlu
Büyük Kaptan
- 11 Haziran 2011
- 21.281
- 15.885
- 2.498
Spor Gecesi sağolsun, onlarda olmasa bu şerefsiz kuşların transfer şarlatanlığını konuşan babayiğit yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer olacagi aylar öncesinden belliydi. bal-kaymak gibi transferHugo Ekitike Frankfurt'ta..
biz de konuşuyoruzSpor Gecesi sağolsun, onlarda olmasa bu şerefsiz kuşların transfer şarlatanlığını konuşan babayiğit yok
Marketlerde satılıyor, bölgesel mi bilmiyorum ama. Belirli dönemlerde oluyor yaz sonu falan. Cennet hurması diye geçiyor.ilk fırsatta deneyecegim. marketlerde var mı yoksa agactan mı toplamak gerekiyor?
Haluzio Yüreklobirak feneri haluk
salim isim paylasiyor bile
Hurmayı çok haksız elestirmissiniz Tuna bey. Şuan mevsimi, heryerde vardır.Marketlerde satılıyor, bölgesel mi bilmiyorum ama. Belirli dönemlerde oluyor yaz sonu falan. Cennet hurması diye geçiyor.
Yarın gece 02:00UEFA listesini ne zaman veriyoruz? Avrupada tahta ne zaman kapanıyor?
Karşısında Erden Timur var.A.Albayrak yok.Yeni 1 Amrabat tarifesi geliyor desene üstat.
bU SALİM GS muhabiri mi Umutum?Levent mi yoksa
Genel muhabir her takımdan haber veriyor.bU SALİM GS muhabiri mi Umutum?
![]()
Bakın şunu ülkede konuşan yok. Bunu bu heriflere göndermek lazım
Salim en son bunu dediğinde yaprak bile kıpırdamamıştı bırak transferi duyum bile yoktu.