Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.273
- 22.450
- 1.698
Albayrak olsa 10m a alirdi netLevent Mercan - Diagne gibi ekstrem rakamlara bitebilir şimdiden kendimizi hazırlayalım. Şimdiye kadar bitirmezsen elinide kolunuda kaptırırsın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Albayrak olsa 10m a alirdi netLevent Mercan - Diagne gibi ekstrem rakamlara bitebilir şimdiden kendimizi hazırlayalım. Şimdiye kadar bitirmezsen elinide kolunuda kaptırırsın.
Ya o kadar alternatif adam varken Kazımcan'dan hallice oyunculara gitmemiz hatta bize düşman gibi davranan bir kulübe muhtaç bırakılmamıza anlam veremiyorum.Haluk Yürekli: "Galatasaray'ın Rıdvan Yılmaz ve Levent Mercan hariç hiçbir alternatifi yok."
10 puanı nerden kırdın?Bu saatten sonra oyuncu almasan da olur. Timur ve Özbek'e 10 üzerinden 0 puan veriyorum.
Çok bitirici biri degil o kosar , mücadele eder top tutar fizigiyle vs öyle hatırlıyorumVinicius denen herifin istatistikleri korkunç kötü yav
Levent Mercan - Diagne gibi ekstrem rakamlara bitebilir şimdiden kendimizi hazırlayalım.
Şimdiye kadar bitirmezsen Hurma gibi bir adama muhtaç kalırsan elinide kolunuda kaptırırsın.
100 gündür sol bek lazimken sol bek almayanlara puan muan vermem.10 puanı nerden kırdın?
Levent iyidir gelince konuşuruz ama geldiği maliyetler yüksek olursa o maliyetlerin altında ezilir.Levent Mercan'a hiç dikkat etmedim, Kazım gibi bir şey çıkma ihtimali var mı
Vinicius alana Carlos bedavaAllaaahhhhhh Madrid'den Vinicius'u almısız diyorlar (!)
Salim bir aralar Tier 1 değil miydi?Gerci kaynak Salim, bizde Tier 5 o yuzden pek guvenemem.
cok vicdansızsın100 gündür sol bek lazimken sol bek almayanlara puan muan vermem.
Gs tüzügüne son gün transfer yapmak yasaktır diye madde eklenmeli. Ezelden beridir aynı saçmalık yeter beyaw 4 aydır sol bek ihtiyacimiz ortada
son gün masaya mı oturacağız şimdi gümrükle levent icin
inanilmaz kötü planlama inanilmaz
Yok yav, Tier 3 gibiydi ama git gide dusuyorSalim bir aralar Tier 1 değil miydi?![]()
Fener mantığı adamın kariyerini bitirir...Levent Mercan çek kardeşim şu çomara resti, çıkma idmana maça. Bıraksınlar seni