Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.269
- 22.444
- 1.698
Süleyman Hurma bunu hayatta kabul etmez.
O zaman kesin forvet gelir. Gelmezse ağır sicariz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
orası öyle tabi - ama fener yapar.Katılmıyorum, bazen futbolcular resti çekiyor kulüp zorluk çıkardığında. Ağrım var vs. deyip aba altından gösteriyorlar. Ki hurma iti çocuğun önünü kesiyor, Galatasaray kapısı her zaman açık olmaz…
Bakambu + Halil gidecekse (ki gitsinler) forvet mi alıcaz bi de
Kazımcan ve halil bile bundan iyi topçu.ÖZEL - Galatasaray, sol bek transferi konusunda alternatifler arasına aldığı Levent Mercan için Karagümrük’e 500 bin Euro + Kazımcan Karataş (sezon sonuna kadar kiralık) + Halil Dervişoğlu (sezon sonuna kadar kiralık) teklif yapmaya hazırlanıyor.
Furkanım ben tutuştum bilelevent mercanı istemiyoruz yav zorlamı adamon mevkş orjinal sol bek bile değil sana ne katacak ayrıca hurma şerefsizine min 5kağıt gidecek
sosyal medyada yangın şart
erden timurun ikna yetenegi de sekteye ugramısHaluk Yürekli: "Assignon tercihini EPL'den yana kullandı Türkiye'ye gelmek istemedi."
Halili vermek tam bir ahmaklıktır.Halil e çok iş düşecek.Panikle hata yapacak bunlarÖZEL - Galatasaray, sol bek transferi konusunda alternatifler arasına aldığı Levent Mercan için Karagümrük’e 500 bin Euro + Kazımcan Karataş (sezon sonuna kadar kiralık) + Halil Dervişoğlu (sezon sonuna kadar kiralık) teklif yapmaya hazırlanıyor.
Bakambu + Halil gidecekse (ki gitsinler) forvet mi alıcaz bi de