Murat Durmaz
Hocaların Hocası
Rotasyonda kullanırlar reis.Bence bu laflar bu kadar bu transfer olayının büyütülmesinin nedeni klasik çalım işleri büyük ihtimalle..Ferdi ve osterwolde var fenerin belki en son takviye yapacağı mevkii
Rotasyonda kullanırlar reis.Bence bu laflar bu kadar bu transfer olayının büyütülmesinin nedeni klasik çalım işleri büyük ihtimalle..Ferdi ve osterwolde var fenerin belki en son takviye yapacağı mevkii
Haluk Yürekli: "Levent Mercan'ı bence alacaklar."
Gökhan Dinç: "Bende alınacağını düşünüyorum."
bu haluk bizimle t mi geçiyorHaluk Yürekli: "Galatasaray'ın geniş kadrosu var Levent için takasla birini verirsin Kazımcan'ı verirsin atıyorum Ali Turap'ı verirsin."
Herkes balıklama atlar halile. Milletin hücum hattında neler oynuyorHalili isteyecek herhangibir superlig takımı olduğunu sanmıyorum
Aurier keser rahatlıkla sağ bekte reis yavYahu komediye bakar mısınız; Aurier gelse Kaan oynar, Levent gelse Barış oynar. İlk 11 için transfer beklerken yedeğe oyuncu alıyoruz. Bu isimler Kaan ve Barışı kesebilir mi??
Bence transfer işlerinde o dönemki gibi söz sahibi değil. Dursun seçim için içerideki dinazor kesimi kaybetmek istemiyor.nerede o mertensle torreirayı alan adam ulannn
sen ne yapıyorsun erdennnn ne yapıyorsun sennn
yedireniyorum bu adamın çakılışını
harbi onun adına çok üzülüyorum!!!!
sen ne yapıyorsun!?!?!?!?!
yokmu yanında sen ne yapıyorsun diyen!!!!
Burnley genç sağ bekini kiralık vermiş PSV’ye. Aldı sanmıştım.. Assignon’u açıklarlar
Umarım çok cüzi bir bonservis olur en azından rotasyon sağlar, Barış bu sezon sol bek olacak anlaşılan ağabey...Aurier'i bilemem de Levent 2 mac oynar sonra yedege gecer gibi duruyor.
Takımında 3. forvet o yüzden verebilirler. Biz de olmayan pivot santrafor tarzı. Zamanında Fernandao vardı onun hızlısı ve tekniği idi en son izlediğimde. Lakin bitiriciliği kötüydü diye hatırlıyorum. Son halini hiç bilmiyorum.Galatasaray, Fulham forması giyen Carlos Vinicius için kulübüne kiralık satın alma opsiyonuyla resmi transfer teklifi yaptı.