Mustafa Arpaç
Tecrübeli Üye
- 17 Nisan 2014
- 6.170
- 3.365
- 1.048
Panik transferleri her zaman yük olmuştur. Gelen en fazla sene sonuna kadar kadroda kalır sonra yollanır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen sattin spor gecesinikaan ayhan sol bek oynatilabilir aslinda gibi güzellemelere başladı spor gecesi
Okan Özkan üstadın distopyalarindan birini yaşıyoruz nefes alamıyorum anasını satayım
Ortasaha almamak için kendilerini nasıl kandırıyor bizimkiler acaba
Torreira
Ndombele
Berkan
Eyüp
Kaan
Sergio
Demirbay
Oyuncuları böyle alt alta yazıp ulan bu ne bolluk, rotasyona bak kimse de yok mu diyolar acaba
Nasıl bi motivasyon içindeler acaba merak ediyorum
Yatin uyuyun yav. Bak ben dun yattim. Gece assignon bitti haberi cikti öglen 12 gibi o haber de yalan oldu. Kendinize eziyet etmeyinHareketli bir gece bekliyor bizi o vakit.
Yatin uyuyun yav. Bak ben dun yattim. Gece assignon bitti haberi cikti öglen 12 gibi o haber de yalan oldu. Kendinize eziyet etmeyin
Levent olacağına barış lsun Berkan yavuz olsun gereksiz heriflere gerek yok. Bonservis verilip alınacak oyuncu değil. Adam sol bekte değil ayricaLevent Mercan içinde anlaşamaz isek, yandı gülüm keten helva diyeceğiz. Sol bek Barış olayını kabul etmeye başlasak iyi olacak.
1.5 maxLevent konusunda ben o kadar olumsuz değilim iyi futbolcu Abdülkerim gelirken de alınabilecek isimlerden biri olduğunu söylemiştim Levent'de alınabilecek futbolcu ama fiyatı önemli gidip 4 m euro ise alınmaz maksimum 2 m euro seviyesinde olmalı.