Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 21.302
- 22.484
- 1.698
Kanka ben sorulari görüp cikicam, bütte kasip AA alirim diyip çakılan öğrenci tipiyiz direktFinale son gün çalışan üniversite öğrencileri gibi. Toplanıp alem yapıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanka ben sorulari görüp cikicam, bütte kasip AA alirim diyip çakılan öğrenci tipiyiz direktFinale son gün çalışan üniversite öğrencileri gibi. Toplanıp alem yapıyorlar.
Abdurrahim de geliyormuş neyse ben ban alayım görüşürüz beyler sizi görmek güzeldi
Lan tamam işte 11 de yok. Levente gerek yok.Var dede varr. Kac kere denecek ilk 11i full yabanci oynatabiliyon diye sinir kalkmis mi oluyor? Maclari degisiklik yapmadan mi bitirecen?
Ne agladin be bakan buzPlansizlik
Iletisimsizlik
Scouting departmanla yeterli calismama
sonuclar bunlara getiriyor
6m versen bile sezon sonu satardin yine en kotu 4-5'e gidecek bir oyuncu. Ki iyi oynasa ciddi kar da yapabilirdik.Zannedersem iyi ya da kötü oynamasından ziyade 6 milyonu vermemek için gönderdiler. Yoksa solbek için 6 milyonu gözden çıkarmışlarsa birini indirirlerdi iyi ya da kötü
Adi gecen ve olmayan isimlere bakinca insan bizi kimlerle muhattap ediyorlar diyor yav. Ridvan Yilmaz icin harcayacagim en fazla mesai 2 gündür, 3 bile olmaz. Levent en fazla 1 gün.
Burak elmas bile gustavo asunçao aldıulan bir tane wonderkid almadınız @Vasfi Vural vasf knkam fm de gs kariyeri yapamıyacak bunun ahı ağır olur.
@Keramettin TANRIVERDİEmre urhan mı olsun
Emre saylak mı anketi
Yarın Gscimbomda
Levent özelinde konusmuyorum. Senin genel olarak yabanci siniri yok demene artik isyan ettim yav. Sinir var ve yedekten girecek iyi turk top tepicileri de lazimLan tamam işte 11 de yok. Levente gerek yok.
Böyle nazlı herifleri de hiç sevmem. Galatasaray'ı ikinci tercih olarak gören adamın gelmesine külliyen karşı çıkarım ama şu an öyle bir yokluktayız ki, Burnley transferi yatsın diye dua ediyorum.Walla Burnley hala Assignona aciklamadi