- 26 Ocak 2021
- 35.245
- 33.861
- 2.233
Burhancan Terzi: "Karagümrük Levent Mercan için 3 m euro + Kazımcan istiyor."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burhancan Terzi: "Karagümrük Levent Mercan için 3 m euro + Kazımcan istiyor."
Salim Manav: "Karagümrük 3 m euro istediğini duymuştum içinde Kazımcan yoktu benim tahminim 2 m euro + Kazımcan kiralık transferine biter."
BUrnley hala assignon açıklamadı - orda kesin bir iş var hala .Auriere sövduk o bile belli degil hahahhaha. Timarlik kulubuz
Haydi size iyi delirmeler ben yatar
Barışın yedegine bonservis veremeyiz. Berkan var kazım var yedekte öyle bakiyorsak. Levent hicbirsey katmaz bu takima
Adama zımba gibi bi ortasaha alsın versinler bi de aurier gelsin yine yapar şampDursun Özbek taraftar bazında kredisi olan bir isim değil; bilhassa sportif başarı olmadığı durumda arkasında taraftar desteği bulabilmesi güç. Olumsuz senaryo yani, şampiyonluk gelmediği durumda taraftar tepkili olacaktır. Geçmişten biliyoruz ki, arkasında taraftar desteği olmayan yönetimin devamlılığı mümkün olmuyor. Yani işler karışabilir, bunu önleyebilecek yegane isim Okan Hoca'dır. Şampiyonluğa ulaştırır ise takımı, elbette tepkiler daha hafif olur.
Masoncum Avrupa'dan vazgeçtim. Lig için yapsınlar transferi. Zaten Prag eler bizi büyük ihtimalkazım bek filan değil olması içinde en az bi anadolu kulubunde duzenli 4-5 sene oynaması lazım belki anca öyle olur
yauv biz niye orjini bir bek alamıyoruz ?!?
bu leventde orjin bek değilmiş
bu adamların hiçbiri adam karşılamayı bilmiyor
bununla beraber - ismi geçen adamların hepsi farklı profil.Hep yanlış profil topçulara gidiyoruz. Bizim kadro planlama aklı kim acaba
Besiktas'in ilk 11'de öyle veya böyle Rosier ve Masuaku ikilisinden sonra Onur Bulut - Umut Meras ikilisine gecmesinden sonra yasadigi travmayi kimse unutmamistir.Boey - Angelino'dan muhtemelen Aurier - Levent'e... Dehset bir kalite farki var. Ilk ikili CL seviyesi, ikinci ikili Arnavutluk 2.ligi. Gerci bu oyunulari alsak bile birkac hafta sonra yine Kaan Baris oynar, olan giden paralara olur. Dursun Baskan bu tuzaga dusmez.