Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yauv senin hocan ortasahaya bizim istediğimiz 8-10 değilde 6-8 gibi birşey isteyip durmuş vecino-paredes gibi

3 kulvarda oynuyorsun

nelson ve apo sakatlansa kiminle sahaya çıkacaktın mecburdular stoper almaya tr şartlarında kralını getirdiler

hucum hattında kerem, yunus mertens harici adamın yokdu kadroda

sen bayerne kök söktütdüysen bunu zahayla ziyechle yaptın

adamların bekleri ileri bile çıkamadı!!!!

yönetimin net hatası son güne 8 noyu bırakmakdı transfer planlaması konusunda
ve ndombeleyi almakdı

kötü oyunun sorumlusu hiç lagaluga yapmadan hocadır!
Ya rica ediyorum azıcık insaf be! Hocaya laf ederken biraz dikkatli olalım artık.

Saçma sapan egoların bir arada olduğu, bitik yıldızların toplandığı bir kadroyu bile adam biraz bitiricilik biraz şans olsa gruptan çıkarıyordu. Ben devre arasına kadar 5-6 puan geride girsek yapılacak doğru transfer hamleleri ile oradan çeviririz diyordum adam kafa kafaya soktu seni.

Kalkıp bu adamı eleştirirsen kimse kusura bakmasın ama "ben demişcilik" olur veya hoca ile bir zoru vardır.

Avrupa geneli : 1 saat 55 dk
İngiltere : 2 saat 55 dk

Burnley - assignon açıklaması haaaala yok.
Bizde Ariuer açıklaması haaaala yok.

not: saatleri güncelliyorum devamlı o yüzden aynı post.

Sami Yen isimli hesabi yöneten herif hala ortada görünmüyor. Hesabin sifresini unuttu herhalde.

Gece gece o herif haber girdikten sonra UYKUDAN UYANDIRILAN haberciler twit atmisti.
Ne cevap versem diye düşünüyor muhakkak çünkü tw a girdi 2 tane beğeni atti ama kendi paylaşım yapmadı. Nasil rezil olduysa korkudan eski Assignon tweetini de silemedi

Fulham ve Nice o kadar enayilerdi ki herhalde sakat leminayi biri kiraladı diğeri de 5m verip aldı

bu arada Bakambu satışına ben gayet okeyim .

yazın 12 yabancıda kontenjan açmak için kesin uğraşılırdı bunla

Viniscius gelmiş.

Salim Manav: "Galatasaray, Carlos Vinicius'un transferi için Fulham'la ve 28 yaşındaki golcü ile prensip anlaşmasına vardı. "

Top kayıpları dışında idare eder bence, hatta iyi ve pres oyuncusu gibi duruyor istatistikler özelinde. Topları nasıl kaybediyor acaba? İsabetsiz ortalar "top kaybı" sayılıyor mu mesela? Eğer top kaybı denilen sadece oysa belki kontrol altına alınabilir.
önde baskıda top kazanma, ikili mücadele, top kazanma özellikleri Okan hocanın sistemine uyabileceğini gösteriyor. Top kaybını dediğin gibi nasıl yapıyor acaba tabi oyun farkı da var ama burada kötülendiği gibi kötü bir oyuncu kesinlikle değil. Ama 3+ Kazımcan falan olmaz 1.5+ Kazımcan kiralık iyidir.

betisin 1-2 adam daha aldığını bile bilmiyor mallar emoji görünce zıpladılar :asd:

kötü gazeteci olmalarının yanında cidden iqları da çok düşük bunların hepsinin
ulan rıdvan-zekiye kemküm ediyoduk işin sonunda gökhan dinçle haluk yürekli oynayacak bizim beklerde

Yav bizim yurtdışında karakter analizi yaptırdığımız bir firma vardı. Acaba Levent, Rıdvan, Aurier falan hala bunlara karakter analizi yaptırıyor muyuz? Yoksa süre kısıtlı diye o süreci atladık mı?

Ne cevap versem diye düşünüyor muhakkak çünkü tw a girdi 2 tane beğeni atti ama kendi paylaşım yapmadı. Nasil rezil olduysa korkudan eski Assignon tweetini de silemedi

Herhalde Burnley hala açıklamadığı için bakarsın bir şeyler değişir de "ben demiştim" yazarım diye susuyor.

Transfer dönemi açıkçası büyük şaşkınlık yarattı. Boey en azından yazın gider diye düşünülüyor idi, bu dönem ayrıldı. Oyunumuz için bir yara aldık. Üstüne Angelino ile ayrılacağımız belli idi, planlama hazırdır diye düşünüldü; öyle olmadığı görülüyor. Ekonomik olarak iyi bir satış yakaladık, transferde rahat oluruz diye düşünür iken, sadece kiralık isim alınması kararı verilmiş. Yani nereden bakarsam bakayım, şaşkınlık içerisindeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt