Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gitmis

Assignon bize tercih etmemis, Burnleye gitmeye istiyormus.

Adami zorla mi alacaz

Aglamaya birakin, aglak herifler

Sagbek Aurier
Solbek Ridvan

bir skorer orta saha geldimi tamamdir
Daha yeni kankasını münihe satmış şl takımı dururken seneye championshipte oynayacak takıma giden adamda en ufak zeka kırıntısı var mıdır kank

Sözleşme süresi ve bonservisi ile ilgili rakamları görmeden yorum yapmaktan çekiniyorum. 1,5 yıllık bir sözleşme üzücü denmez ama 2 üstü korkunç denilebilir.

Bu seneki kupadaki hali buymus. Bravo yönetim bravo elinize yüzünuze bulastirdiniz. Erden Timur a da kocaman bir eksiiiiiii. Ulan zaten hadi bitik halini geçtim afrika kupasinda finale cikmasi beklenen bir adam alinir mi? Ee nolacak şimdi biz onumuzde 2-3 mac puan kaybetsek aurier gelip bizi şampiyon mu edecek? Onumuzdeki maclarda oynamayacaksa sicayim öyle transferin tam ortasına. Adamdaki got göbeğe bak ndombele v2 gibi

Ekli dosyalar

• IMG-20240201-WA0006.jpg
    IMG-20240201-WA0006.jpg
    69,7 KB · Görüntüleme: 36
bu 2 oyuncu geleceğine transfer yapılmasın daha iyi cidden. artık avrupa kupasında eleniriz gibi. iyi 2 oyuncu alsaydık net favori olurduk.

transferin son gunu sanchez ve dombele kazıklarından sonra bu aurier hamlesi hiç şaşırtmadı benı

Clauss Assignon Zeki Senaya hiçbiri istediğimiz şartlara bitmedi ya da bize gelmek istemediler

Soppy vb. adamlar bir sebepten ötürü beğenilmedi

Biz de listenin sonundaki herifi aldık, kimsenin gelmemesinden iyidir (finansal şartlara göre)

Ayrıca Aurier hakikaten o kadar kötü bir herif değil

Transfer getiriyoruz beğenilmiyor aboooo

Transfer dönemleri durgunluk-yükselme-çöküş olarak 3 e ayrılır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt