Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GS taraftarı eğitilmezdir maalesef Kerem A. gibi 3 sezondur düzenli katkı veren adam ıslıklanıyor, yuhalanıyor.
o taraftar profili pisliği- hep var - FT Torrent Belmas üçgeninde kafayı yiyen kendini kesen kısım o

benm bahsettiğim kadroyu futbolcuyu izlemeden trasnferde önyargı kısmını diyorum.

Demek Vinicius'u aldık ha. Icardi'nin soluna alınabilecek en iyi adam sayılır. Real ve Ancelotti neden bıraktı anlamadım ama yönetimi tebrik ederim Boey'den gelen parayla doğru ismi aldılar.

images

Hocam biz babasını aldık. Vinicius JR oğlu.

Olum nasıl ya Prag i geçersek yeni oyuncu yazamıyor muyuz ne alaka kural mi değişti , Haluk uefa için son gün diyor

Orta saha hamle düşünmedi demek hoca ve yönetim. Demek biz taraftar olarak yanlış teşhis yapmışız! Avrupaya bildirmeyeceksek sol bek almanın anlamı yok. Bankalar birliğinden cikacaksak kalsin para.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Biz de Okan hocaya kızıyorduk 8 ve 10 numara niye istemiyorsun sadece sol bek istiyorsun diye adam haklıymış bunlar sol beki bile alamadılar angelinonun gideceği 2 aydır belliyken. İnanılmaz rezalet bir transfer dönemiydi levent mercanı gördükten sonra aurier gelsin dedim oda gelmese ne getireceklerdi Allah bilir. Tek olumlu durum bakambu yerine pivot santrafor almamız en azından oyun sıkıştığında orta keseriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt