Mahmut Aslan
Tecrübeli Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.370
- 6.360
- 768
Atal kumarı mı istersiniz aurier kumarı mı? Ben atal diyorum hem genç hem de turnuva cart curt yok fit kalırsa katkı alırız gayet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüefaya bayi sol bek olarak bildirecez ahbert. Begenmiyormusun bayi sol bek olarak?Eeeeeeeeee ?????? Nerde lan Sol Bek?
aurier i aldık zaten rtaşAtal kumarı mı istersiniz aurier kumarı mı? Ben atal diyorum hem genç hem de turnuva cart curt yok fit kalırsa katkı alırız gayet
Tete'ye bu maaşı veren zor bulunur. 5 yıllıkta kapı gibi kontratı var. Bi hayli zor o iş.3 yabancı gitti 2 tane geldi. Tete'nin gideceği konuşuluyor...
3 ne alaka
Aurier geldi bile rtaş.Atal kumarı mı istersiniz aurier kumarı mı? Ben atal diyorum hem genç hem de turnuva cart curt yok fit kalırsa katkı alırız gayet
Herif yürüyen ceset yav ne katkısından bahsediyorsun rdas? İkisini topla 1 oyuncu etmez.Atal kumarı mı istersiniz aurier kumarı mı? Ben atal diyorum hem genç hem de turnuva cart curt yok fit kalırsa katkı alırız gayet
Bence yine de aurierden daha makul bir kumar olurdu neyse aurier kesinleşmiş artık yapacak bir şey yokHerif yürüyen ceset yav ne katkısından bahsediyorsun rdas? İkisini topla 1 oyuncu etmez.
Bilerek yapıyorlar Galatasaray transferde rakamları doğru açıklamıyor diye algı yaratmak için.Neden, alenen belli olan rakamı yazmak ne kadar zor olabilir? Şaka gibi kurum.
Davalık bir durum bu dava açabilirsin bunlara halka açık bir kurumuzBilerek yapıyorlar Galatasaray transferde rakamları doğru açıklamıyor diye algı yaratmak için.
Yüefaya bayi sol bek olarak bildirecez ahbert. Begenmiyormusun bayi sol bek olarak?
3 ne alaka
Auirier 6 aylık değil mi3 yabancı gitti 2 tane geldi. Tete'nin gideceği konuşuluyor...
Kişi kendinden bilir işi diye bir atasözümüz var, onu tam manasıyla göstermişler işte. Kendileri devamlı alengirli ve kirli işlerle uğraştıkları için bizi de kirli gösterme çabasında sayın KoçBilerek yapıyorlar Galatasaray transferde rakamları doğru açıklamıyor diye algı yaratmak için.