Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bonservis
ve en altta "şimdi Assignon Burnley gibi" diyor - oraya gidişide bizim son sözümüze bağlıymış gibi.

Rahat günümüz yok trasnferde
Rahat dakıkamız yok maçlarda

Tam da bu yüzden böyle düşünüyorum ben de üstad
Genel intiba hala belirsizlik olduğu yönünde gerçi. Fab. Romano yakın diyorsa yakındır ama açık kapı bırakmak iyi olur herhalde. İş resmiyete dökülsün bir bakalım, Assignon mu Aurier mi, ne olacağını bir anlayalım.

Biri de demiyor ki N. Forrest’ta madem oynuyordu oyuncu niye devre arası EPL’yi bırakıp geliyor, kulübü niye bırakıyor.

Sezona 3’lü başladı takımı. 3-4-3’ün sağ açığı olarak oynadı. 4’ü ye geçti Sevilla’dan kiralık Montiel’i denedi. Sonra tekrar Aurier’e verdi formayı. 4’lü de performansı istediği gibi olmadı hocanın bazı büyük maçlarda 5’li savunmanın sağ stoperi olarak kullandı.

Aston Villa maçıyla birlikte Aina’yı oynatmaya başladı. Sonra sakatlandı zaten Aurier, Afrika kupası derken forma giyemedi. Espirito’da Montiel, Neco Williams, Aina falan kullanıyor. Halinden memnun. Bir daha şans bulamayacaktır.

500 bin yazıp durmayın adam 1 milyon euro diyor 1 milyon Galatasaray'dan para koparmadan birakmam dedi dun TRT Spor'da
Aurier kazıgından daha iyi işte. Aurier'in maliyeti eminim 5 milyondan aşağı olmayacaktır.

Kabul edıyorum rezillik ama yeterince rezil olduk ne kurtarsak kardır.

Bütün keyfim açtı tahminim bir çok taraftarında aynı şekilde. Keşke hiç kimseyi almasalardı yada eksik olan mevkilerden bir fırsat varsa sadece onu alsalardı tek kelime etmezdim.

Insallah böyledir. Kötunun iyisi deriz bari

Afrika kupasında.

Martta adapte oldu takıma oynuyor desek 3 aylığına adam neyin gazı neyin aidiyeti neyin kafasını yaşayıp kendini verecek o kısmı düşündürüyor beni

sayısal olarak eksiğiz

idare bile edemeyecek sıkıntılı problemli maaşı da yüksek adamı almayalım diyoruz

sene sonu yine bakardın sağbek şimdi muhtemelen 2 tane olacak elinde sözleşmesinden çıkmak istediğin

Dubois kiralık anlaşması feshedilirse gelsin kesinlikle transfer ücreti verilmemeli. Aurier Boey sonrası büyük hayal kırıklığı olur.

afrika kupasında 30 yaş üzeri kimler var? Sol bek olarak ordan bakıyordur bizim yönetim gene

Biri de demiyor ki N. Forrest’ta madem oynuyordu oyuncu niye devre arası EPL’yi bırakıp geliyor, kulübü niye bırakıyor.

Sezona 3’lü başladı takımı. 3-4-3’ün sağ açığı olarak oynadı. 4’ü ye geçti Sevilla’dan kiralık Montiel’i denedi. Sonra tekrar Aurier’e verdi formayı. 4’lü de performansı istediği gibi olmadı hocanın bazı büyük maçlarda 5’li savunmanın sağ stoperi olarak kullandı.

Aston Villa maçıyla birlikte Aina’yı oynatmaya başladı. Sonra sakatlandı zaten Aurier, Afrika kupası derken forma giyemedi. Espirito’da Montiel, Neco Williams, Aina falan kullanıyor. Halinden memnun. Bir daha şans bulamayacaktır.
Durum buysa, epey hayal kırıklığı yaşayacağız gibi duruyor.

Shame this but probably a good move. Out of contract in the summer. Immense last year and an absolute top guy but down the pecking order now and has been poor when he played. Go well Serge

Last season he was great but maybe once every ten games or so he'd drop an absolute stinker. This season he's been shit and maybe once every few games or so he'll drop an even bigger stinker

I don't think we've ever had issues with him being a penalty or red card worry, just occasionally he completely switches off or gets caught too high up. He also developed some weird jumping issue this year, cost us a couple of goals where he completely missed a jump header

He was fantastic against Senegal a couple of days ago. Solid defender. If he's got time to tee it up, he's bang on with his crosses. Can get caught out too far up field. Leader.
Always felt good when he played, sad to see him go.

Shame this but probably a good move. Out of contract in the summer. Immense last year and an absolute top guy but down the pecking order now and has been poor when he played. Go well Serge

Last season he was great but maybe once every ten games or so he'd drop an absolute stinker. This season he's been shit and maybe once every few games or so he'll drop an even bigger stinker

I don't think we've ever had issues with him being a penalty or red card worry, just occasionally he completely switches off or gets caught too high up. He also developed some weird jumping issue this year, cost us a couple of goals where he completely missed a jump header

He was fantastic against Senegal a couple of days ago. Solid defender. If he's got time to tee it up, he's bang on with his crosses. Can get caught out too far up field. Leader.
Always felt good when he played, sad to see him go.
6 ay + 1 yıl opslu gelsin. opsu kullanmayız kazık atarız

Yazmayayım diyorum duramıyorum. Bu BB anlaşmasına çıkmak da baştan aşağı saçmalık onu da söyleyelim. Yani nolacak çıktığında kulübü mü kurtaracaksın? Yarın senin yerine Burak Elmas tarzı bir adam gelecek gene gidip BB'ye muhtaç olacaksın seve seve anlaşma yapacaksın.

Bayern Münih mi kardeşim Galatasaray?? Adamlar profesyonel, şampiyon oldukları gün gittiler Salihamidzic, Kahn gönderdiler. Avrupalı takımların profesyonel yönetilme şansı var senin yok. Türkiye deki hiçbir takım profesyonel yönetilemez yapısı gereği.

Sacha'dan CL'de gelen parayı transfere kullan kadroyu düzelt, 25 yaş üstü oyuncu alma, satacağın oyuncu al gerekirse ver 5-10 sat 15-20. Kulübün devamlılığı bu şekilde başarılarla sağlanır. Güzel altın gibi bir Teknik adam bulmuşsun ver eline iyi kadro 5-10 sene hegomanya kur borcun azalır başarın da artar.

Takmışlar bir BB anlaşmasına sanki 3 yıl sonra mecbur olmayacaklar gibi. Ne anlatsak boş yahu gerçekten. Şurada transfer takip eden günde 20 kere şuraya girip haber bekleyen taraftar kadar düşünmüyorlar kulübü. Yazık çok yazık...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt