Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu akşam mali - fildişi maçı var

kaptan aurier’i izleyelim
lip.webp

Bize 10 numara ya da 2. forvet oynayabilecek özelliklere sahip press gücü yüksek, şutör adam lazım. Kalitesi düşük olsa bile olur. Ekmek gibi su gibi ihtiyacımız var. Mertens şu an çok iyi ama 60'tan sonra bitiyor haliyle orada 30 dakika girip oynayacak yeri geldiğinde 11 oynayacak bir oyuncu.

Halil/Kerem/Ndombele falan olmaz orada hikaye o iş.

Açıkçası alınabilecek herhangi bir yerli sol bekin Barış, Berkan veya Kaan'dan daha iyi olacağını düşünmüyorum Rıdvan'ın bile, Hele de konuşulan 4 ay oynayıp gitmek istiyor falan haberleri doğruysa hiç uğraşmaya bile değmez bence. Levent Mercan ise bu isimlerden net geride buraya takviye gelecekse yabancı olmalı bana göre.

Açıkçası alınabilecek herhangi bir yerli sol bekin Barış, Berkan veya Kaan'dan daha iyi olacağını düşünmüyorum Rıdvan'ın bile, Hele de konuşulan 4 ay oynayıp gitmek istiyor falan haberleri doğruysa hiç uğraşmaya bile değmez bence. Levent Mercan ise bu isimlerden net geride buraya takviye gelecekse yabancı olmalı bana göre.
Yabancı bek kullanamıyoruz işte sorun orda 3.yabancıyı ileride kullanıyoruz

Nelsson çıkış bedeli ödenmeden verilmemeli kimseye , ha böyle 18'e falan almaya çalışan olursa da sonraki satıştan %40 versin.

Orta saha sartoglu sart bakın sol bek bir şekil idare ediliyor ama orta sahada idare edemiyoruz olmuyor işte .Demirbay dün gayet iyiydi önceki maç çok kötüydü bir de Allah korusun Toreiraya birşey olsa Kaan-Demirbay veya Berkan-Demirbay falan izleyeceğiz . Bir tane dikine gidebilen tempolu fizikli topçu şart ..

Orta saha sartoglu sart bakın sol bek bir şekil idare ediliyor ama orta sahada idare edemiyoruz olmuyor işte .Demirbay dün gayet iyiydi önceki maç çok kötüydü bir de Allah korusun Toreiraya birşey olsa Kaan-Demirbay veya Berkan-Demirbay falan izleyeceğiz . Bir tane dikine gidebilen tempolu fizikli topçu şart ..
bekler böyle olunca da top çıkaramıyoruz , geçiş yapamıyoruz.Baskı anında ve oyun kurulumunda da top taşıyamıyoruz hiçbir şekilde ama tabii orta saha da acil lazım.

Edebali bey bi ara burada yzan edebali bey mi? Golde bence de ofsayt yoktu yediler golü

Bu görüntü ile oynanmış bence. Sahayı dikine giden çizgiler ile adamın çektiği çizgiler birbirine paralel değil. Bence bunun yerine iki net penaltı gündemde tutulmalıdır. Ayrıca oyunculara talimat verilmeli ; kesin penaltı olduğunu düşündükleri pozisyonda hakeme itiraz etmeliler. Yoksa adamlar bakmaya tenezzül bile etmiyorlar

Yabancı bek kullanamıyoruz işte sorun orda 3.yabancıyı ileride kullanıyoruz
Aslında aşırı bir yabancı sınırı sorunumuz yok, Sakatlıktan dönünce Abdülkerim beklerde Barış orta sahada Demirbay ve ön tarafta Kerem'i kullanabiliriz düzenli olarak buna ek olarak Berkan, Kaan ve Halil'de iyi süreler alıyor. Yabancı sağlam bir sol bek alınsa onuda kullanabiliriz sınıra fazla takılmadan.

valla barış gelen yabancıdan da formayı alır muhtemelen, önemli olan rotasyon sağlanması en azından birkaç maç idare edebilecek birisi lazım

Sağ bek almamız lazım sol bekten önce.Kaan'ı mümkünse orta sahada kullanmalıyız ayrıca bu adam bizim 4. stoperimiz 2sine bi şey olsa başka oynayacak adam yok.Aurier'in gelmesi 15-20 günü bulacak tonla maçımız var bu ara

Maaş skalasını iyi oturtmak lazım bu arada yoksa sürdürebilirlik zor , sağlam paralar verip sonraki sene CL gidemeyince çok sorun yaşıyoruz.Ziyech ve Ndombele en büyük problem tabii ama en azından kiralıklar onlar.Elimizdeki şuan en büyük sorun Tete mesela 2.8'le.Ben güncel durumda bu paraları alan adamlardan min 10g 10 asist beklerim bunları yapmıyorlarsa zaten gereksizlerdir.Tabii defans kaleci ayrı ama onun ilerisi bu paralara bu işleri yapmak zorunda yoksa ekonomik anlamda büyük külfetler.Genç oyuncuya bons verip maaşı düşük tutmak daha mantıklı en azından zararı daha az oluyor.Doğru izlemeler yapılıp 2.5 ve üstü mesela Ziyech,Ndombele gibi birkaç senedir hiçbir şey oynamayan riski %50 olan adamlara verilmemeli.Tete mesela öyle değildi ama olmadı alınabilir bir riskti en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt