Onat Can Sağıroğlu
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 19.821
- 25.776
- 2.893
bu akşam mali - fildişi maçı var
kaptan aurier’i izleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu akşam mali - fildişi maçı var
kaptan aurier’i izleyelim
Yabancı bek kullanamıyoruz işte sorun orda 3.yabancıyı ileride kullanıyoruzAçıkçası alınabilecek herhangi bir yerli sol bekin Barış, Berkan veya Kaan'dan daha iyi olacağını düşünmüyorum Rıdvan'ın bile, Hele de konuşulan 4 ay oynayıp gitmek istiyor falan haberleri doğruysa hiç uğraşmaya bile değmez bence. Levent Mercan ise bu isimlerden net geride buraya takviye gelecekse yabancı olmalı bana göre.
Ne alaka yaw ortasaha stoper kanatlarin da en az biri Turk isteYabancı bek kullanamıyoruz işte sorun orda 3.yabancıyı ileride kullanıyoruz
Doruk kudurur mu KEMALİMONURUMMM sabah sabah layklari götürmüşsün
bekler böyle olunca da top çıkaramıyoruz , geçiş yapamıyoruz.Baskı anında ve oyun kurulumunda da top taşıyamıyoruz hiçbir şekilde ama tabii orta saha da acil lazım.Orta saha sartoglu sart bakın sol bek bir şekil idare ediliyor ama orta sahada idare edemiyoruz olmuyor işte .Demirbay dün gayet iyiydi önceki maç çok kötüydü bir de Allah korusun Toreiraya birşey olsa Kaan-Demirbay veya Berkan-Demirbay falan izleyeceğiz . Bir tane dikine gidebilen tempolu fizikli topçu şart ..
Edebali bey bi ara burada yzan edebali bey mi? Golde bence de ofsayt yoktu yediler golü
Aslında aşırı bir yabancı sınırı sorunumuz yok, Sakatlıktan dönünce Abdülkerim beklerde Barış orta sahada Demirbay ve ön tarafta Kerem'i kullanabiliriz düzenli olarak buna ek olarak Berkan, Kaan ve Halil'de iyi süreler alıyor. Yabancı sağlam bir sol bek alınsa onuda kullanabiliriz sınıra fazla takılmadan.Yabancı bek kullanamıyoruz işte sorun orda 3.yabancıyı ileride kullanıyoruz
Açıkçası alınabilecek herhangi bir yerli sol bekin Barış, Berkan veya Kaan'dan daha iyi olacağını düşünmüyorum Rıdvan'ın bile, Hele de konuşulan 4 ay oynayıp gitmek istiyor falan haberleri doğruysa hiç uğraşmaya bile değmez bence. Levent Mercan ise bu isimlerden net geride buraya takviye gelecekse yabancı olmalı bana göre.