Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Formundan bağımsız adama her maç penaltı yapıyorlar ve verilmiyor. Hakemler İcardi'yi dövmek serbestmiş gibi takılıyorlar bunu neden görmüyoruz?
görmediğimizi kim söyledi ki her yerde konuşuyoruz işte verilmeyen penaltıları

icardi'ye penaltı yapılıyor ve verilmiyor diye kötü oyununu görmezden gelecek halimiz yok

Hakan Motz

geçen hafta beğendim bu arada biraz kıpırdandı gibiydi, 3-4 gün sonra hemen oynayınca belki o yüzden bitkin görünmüştür.

görmediğimizi kim söyledi ki her yerde konuşuyoruz işte verilmeyen penaltıları

icardi'ye penaltı yapılıyor ve verilmiyor diye kötü oyununu görmezden gelecek halimiz yok
Öyle bir kötü oyunu olduğunu düşünmüyorum. Asist yapıyor, takıma pozisyon yaratıyor, verilmeyen penaltılar verilse takıma sakatlıktan sonra sadece 3-4 penaltı kazandırmış olacaktı. Sakatlıktan sonra antrenman ve maç eksiği gözüküyor ama öyle hiç bir şey yapmıyormuş gibi kötü bir oyunu yok.

Bence fırsat transferi işinden vazgeçip sol beke yabancı birini kiralayak örn. Sergio Gomez

Öyle bir kötü oyunu olduğunu düşünmüyorum. Asist yapıyor, takıma pozisyon yaratıyor, verilmeyen penaltılar verilse takıma sakatlıktan sonra sadece 3-4 penaltı kazandırmış olacaktı. Sakatlıktan sonra antrenman ve maç eksiği gözüküyor ama öyle hiç bir şey yapmıyormuş gibi kötü bir oyunu yok.
10 milyon euro kazanan bir adama göre gayet var

penaltı harici en son ne zaman gol attı?

artık toparlaması lazım

Arias'in istatistikleri cok iyi. 32 mac 9 gol 10 asist. Bu seneye de 2 mac 3 gol 1 asist.
Yine de Tete satilmadan istenmez

Icardi gecen mac iyiydi, gol atmasa da oyunun icindeydi. Dun ise cok hareketsizdi keza Mertens de ve Kerem de extra kotuydu. Bence ilk sebep Antep macinda cok eforlu oynamamizdi, goller de erken gelince biraz saldik.
Beni tek endiselendiren Persembe - Pazar mac yapmamiz olacak.

Dünkü mac için yazayım maç 2 0 olduktan sonra takimin oyununu beğenen yoktur.
Büyük takımız oyunu sogutmaliyiz evet ama bu şekilde oyunu samsuna bırakarak yapmamaliydik .
Kerem ile mertens i oyundan almak için dakika 75 i beklemek gerçekten beni yordu ki 45 55 arasi samsun gol için bastırdı.
Okan hocam icardi ve kerem formsuz iken mertens de yorulmuş iken neden oyuncu değişikliği yapmak icin 75 dakikayı bekliyor anlamıyorum ki zaha da formda .
Takım 3 puan kazanıyor ancak ben kendi adıma oynanan oyundan mutlu olamıyorum.
Okan hoca elindekiler ile en iyisini yapmaya çalışıyor ama orta sahadaki eksikliği önemsemiyor gibi .

Dünkü mac için yazayım maç 2 0 olduktan sonra takimin oyununu beğenen yoktur.
Büyük takımız oyunu sogutmaliyiz evet ama bu şekilde oyunu samsuna bırakarak yapmamaliydik .
Kerem ile mertens i oyundan almak için dakika 75 i beklemek gerçekten beni yordu ki 45 55 arasi samsun gol için bastırdı.
Okan hocam icardi ve kerem formsuz iken mertens de yorulmuş iken neden oyuncu değişikliği yapmak icin 75 dakikayı bekliyor anlamıyorum ki zaha da formda .
Takım 3 puan kazanıyor ancak ben kendi adıma oynanan oyundan mutlu olamıyorum.
Okan hoca elindekiler ile en iyisini yapmaya çalışıyor ama orta sahadaki eksikliği önemsemiyor gibi .
Demirbaş mertens Kerem aktürk bu üçlü aynı anda sahada olduğu sürece oyundan düşmememiz imkansız normal şartlarda maksimum bir tanesi kullanılmalı fizik kapasite olarak üçüfd yetersiz mertens yaşından ötürü zaten

Antalyanın zemin maşallah Izmir'in yolları gibi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt