Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafayi yemek üzereyim. Sabahtan beri samsun size maçı sattı algısı yapiyor sirkettekiler bile. En akillilari bile konu fb olunca dünyanın en mal adamina dönüşüyor. Bunu 1000 kere gördüm. Normal ortamda otur aa dersin nasil kendini gelistirmis etmis, konuyu futbola getir hemen iq lari 10 a düşüyor

renktaşım 2 gün sonra koyup geçtiğimizde kimse hatırlamaz

konuşma bile

öyle durumlarda yapman gereken nuri alço gülüşüyle ortamı terketmek

onlar anlar

maniac.gif

Klüp ciddiye almadığı için cevap vermiyor ama koyacaksın son üç fb maçı ile son Samsun maçının istatistiklerini kim neyi satmış soracaksın mal sürüsüne. Son üç maç 4 isabetli şut 1.01 gol beklentisi, Samsun tek maç 5 isabetli şut 1.07 gol beklentisi.

Okuyun.

Yazı güzelde, bunlar temenni gibi yani resmi bilgi değil. Kulübün bb borcunu kapatacağı varsayılıyor bakalım gerçekleşecekmi görelim.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalan yok ara trasnferde taraftar galyanıyla para basıp hareket etmediler - kötümser tablo içinde iyiyide cımbızla almak lazım.

BB'den çıkılır ve stabil şekilde benzetme yaptığım Digane - Falcao - Tarık Çamdal tarzı parayı baya baya boşa yaktığımız anlaşmalar olmaz ise muazzam yol katedilir - hakikaten TR'nin Bayenri moduna gelşiebilir 3 5 sene içerisinde.

dediğin konu yaz trasnferinde belki çözülebilirdi ama orada da strateji açıklandı Icardi'ye bütçeyi ver - açılan bütçe kotasıylada kiralık/opisyonlu eksikleri doldur.

zaten Kiralık/opsiyon kovalamayacak olsan - he ucuza çözme zorunluluğun ortadan kalksa son günleri beklemek durumunda kalmazsın - uyguna gerekeni zorlayabilirsin para saçmadan.

Mecvut yönetim bunun iyi kötü bilincinde (her şeyi iyi yapıyor demiyorum tabi) - Borçsuz değilde mali açıdan daha özgür sistemi şov yapmaya yeltenenlere veirrsen ama tekrar seni bu yıllardır zorlandığımız mali çukura geri sokarlar.

mesela abdurrahim albayrak söylentileri bu dediğimin aksina "aman taraftar bana laf sokmasın" diye parayı bonkörce sözleşmelere basan bir adam. hayata istemem. Metin Öztürk devam etsin daha iyi (benim için çok zor bir cümleydi)- ha şunuda dyebilirsin mevcut yönetim Boey'i 17-18 e veriyrodu - 1 adam sayesinde 2 katı gelirimiz olacak.
Boey konusu umarım bize birçok şey öğretmiştir " uygulamalı" bence inanılmaz sıfırlı rakamlara oyuncu alacağımıza yetiştiriciliğe coaching'e & scouting'e daha fazla para&mesai ayırmalıyız.Boey'de geldiğinde çok tukaka edildi.Ama maşallah nasıl çalıştıysa artık inanılmaz kuvvetli bir beke evrildi. Bu süreç üzerinde kesinlikle durulmalı..Bu doğrultuda gidersek zaten çok kısa sürede BB de kalmaz borçta kalmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt