Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tam geçen sene bu gün.

yine 157-1 bitecek maçı 2-1 almışız.

cidden hiçbir şey değişmiyor Gs'da :)

Mancini hocamın olduğu dönem hariç bol skorlu sezon pek hatırlamıyorum bide tudorun ilk haftaları güzeldi ama Mancini geldiğinde ligi baya domine etmiştik oyun olarak bence Mancini’ye taraftar sabretseydi çok başarılar elde edebilirdik aslında

Mancini hocamın olduğu dönem hariç bol skorlu sezon pek hatırlamıyorum bide tudorun ilk haftaları güzeldi ama Mancini geldiğinde ligi baya domine etmiştik oyun olarak bence Mancini’ye taraftar sabretseydi çok başarılar elde edebilirdik aslında

mancini şampuyonluğu verip sonra italyadan takım çalıştırırım burda işim yok diyip istifa etti rtaş lütfen başarısız olup tüyen tdleri bu şekilde kahramanlaştırmayın

Kohn bu sezon ligde her mac 11’de baslamis, takimda sadece 2 sol bek var, bundesliga’ya cikmak icin oynuyorlar, almanya’da transfer donemi kapandi, yani niye biraksinlar ki

Şaka bir yana da adamın ayakları fazla mı büyük bana videolardan mı öyle geldi yaw

mancini şampuyonluğu verip sonra italyadan takım çalıştırırım burda işim yok diyip istifa etti rtaş lütfen başarısız olup tüyen tdleri bu şekilde kahramanlaştırmayın
Oyun tarzı güzeldi bence orandaki gibi torrent gibi paramda param diye tutturmadı adam en azından

Köhn gibi genç bir bek hamlesini olumlu karşılarım kesinlikle rotasyona bir sol bek eklenmesi lazım bence, Bu kadar uzun bir maraton mevcut rotasyonla zor olur hemde Barış'ı önde kullanma şansı yakalarız.

avrupada kupaya çok yakın olacakken bu denli salmamız bana çok garip geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt