Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benim anlamadığım city yaşlı takım eyvellah oyuncuları çok kaliteli tamamda bu topu nasıl bu kadar çabuk geri alıyorlar ve rakibe nasıl böyle pres yapabiliyorlar.Hoca faktörü mü acaba
Sadece city değil epl takımlarının hepsi böyle fizik kondisyon çok güçlü olmalı, epl takımlarının kondisyon ekiplerine bakıyorum hep özel seçilmiş ekipler getiriyorlar çünkü epl de oynuyorsan fizikten güçlü olman şart bizim kulüpler ekip idine ciddiye almıyorlar ama sağlam kondisyon ekibi sağlam yan hocalar sana extta puanlar getiriyor

yav ziyechin sakatlık pozisyonunu gördünüz mü ki kronik yazıp duruyorsunuz bilek tost gibi olmuş pozyonda kırılmaması şans

Köhn transferini Başakşehir maçına yetiştirip 11'e koymak lazım inanılmaz formda diyorlar rakip kapanacak açıkçası hücum gücü iyi olur.
yarın akşam istanbulda olup perşembe idamda olursa anca olur o iş hocam.

perşembe cumaya kalırsa trasnfer mümkün değil bence

Geleceği kesin mi ki birşey mi kaçırdım
Haluklar teklifi kabul etmemişler falan demis
Oyuncu tarafı tamammış, kulüp sadece kiralık vermiyor bonservisle vermek istiyormuş, Dursun Özbek Bakambu sonrası bonservis harcayabilirsiniz demiş. Yarına bitebilir gibi geliyor zaten 6'sına girdik şurada 3 gün kaldı.

Aynen Tete veya Ziyech'ten biri gitmeli. Ndombele ve Sergio'nun gidebileceği bir yer kalmadığı için onları çıkarıyorum. Bir ihtimal Sergio kontrat dondurma ihtimali.
Ndombeleyi yollamak için bizim mi klüp bulmamız lazım ? tottenhama geri postalayamıyor muyuz gerekirse kiralık çünkü ?

Ndombeleyi yollamak için bizim mi klüp bulmamız lazım ? tottenhama geri postalayamıyor muyuz gerekirse kiralık çünkü ?

Maasini sezonun sonuna kadar ödemeye hazirsak yapabiliriz. Adamdan kurtulmayi istiyorsak zaten tribünde otururu. Ha orda ha bizde tribünde oturmus o zaman fazla fark olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt