Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Toral Bayramov yerli statüsünde oynayabiliyor mu bilmiyorum ama gerek yaşı, gerek fiziki yapısı çok iyi duruyor. Uzun boylu bekleri severim ben. Rakiplerin sürekli bizim beklere uzun vurarak pozisyon kovaladığı bir sezon oynuyoruz. Bu sebeple hava toplarına hakim bir bek mantıklı geliyor bana.

Aurier öyle biri. Sola Rıdvan gibi kısa biri değil de uzun boylu atletik biri daha iyi olur bence. Bu Bayramov da öyle bir profil gibi duruyor. Bir çok bölgeyi de yedekleyebiliyor. Scout ekibi bu arkadaşı raporladıysa görmek gerekir.

Toral Bayramov (23)

bayramov.webp

Derrick Köhn (25)

Screenshot Capture - 2024-02-06 - 13-57-46.webp

Toral Bayramov yerli statüsünde oynayabiliyor mu bilmiyorum ama gerek yaşı, gerek fiziki yapısı çok iyi duruyor. Uzun boylu bekleri severim ben. Rakiplerin sürekli bizim beklere uzun vurarak pozisyon kovaladığı bir sezon oynuyoruz. Bu sebeple hava toplarına hakim bir bek mantıklı geliyor bana.

Aurier öyle biri. Sola Rıdvan gibi kısa biri değil de uzun boylu atletik biri daha iyi olur bence. Bu Bayramov da öyle bir profil gibi duruyor. Bir çok bölgeyi de yedekleyebiliyor. Scout ekibi bu arkadaşı raporladıysa görmek gerekir.

Toral Bayramov (23)

Ekli dosyayı görüntüle 233868

Derrick Köhn (25)

Ekli dosyayı görüntüle 233869
O mavi kart mevzsunu Kerem demirbayda kullanıyoruz bayram yabancı sayılır.

Kohn yada Eriseksen, son yabancı hakkı bunlardan biri gibi, ziyech ve Sergio 1 ay yok, sol bek hiç yok. Bence alalım ikisinide, Seegio num sözleşmeyi donduralım.

Köhn alınmalı
ortasaha için çalışma varsa , Tete'ye bağlı olur - oda "satılmayacağı" dendiği için dün olmaz.

Eriksen gelirse bu kadro mu düşünülüyor ya da sol beke Bayramov alıp 3 yerliyi sağlayıp öne Zaha atılır.

Muslera
Aurier - Nelsson - Abdülkerim - Köhn(Bayramov)
Torreira - Eriksen
Barış - Mertens - Kerem(Zaha)
Icardi​

Normalde eriksen gelse büyük yangın yapardım fakat şuan o kadar acil ki sıtmaya bile razı etti yönetim beni

Eriksen gelirse bu kadro mu düşünülüyor ya da sol beke Bayramov alıp 3 yerliyi sağlayıp öne Zaha atılır.

Muslera
Aurier - Nelsson - Abdülkerim - Köhn
Torreira - Eriksen
Barış - Mertens - Kerem
Icardi​
Zaha yedek kalıyor 3 yerli muhabbetine - azerbaijndan topçu istemeyebilirm uak bir önyargıyla beraber

Eriksen'in kalp piliyle oynaması performansını ne kadar etkiliyor acaba
Brendford'da çok iyi döndü. Sonra Manu kaptı hemen. Eriksen çok iyi oyuncu. Ama düşme evresine girdi. uzun sözleşme olmazsa iyi, olursa kötü transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt