- 31 Ağustos 2021
- 69.305
- 49.628
- 3.258
şeytan diyor Torreira- Eyüp - Demribay/mertens(ofanif kısım) diye sür gitsin.Bizim takıma net bir orta saha lazım Ndombele ve sakatlıktan dönecek Oliveira'ya güvenmek net olarak hata olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şeytan diyor Torreira- Eyüp - Demribay/mertens(ofanif kısım) diye sür gitsin.Bizim takıma net bir orta saha lazım Ndombele ve sakatlıktan dönecek Oliveira'ya güvenmek net olarak hata olur.
ayhan akmanı ben klubun kapısından sokmam ,ama adam hiç haketmediği halde nedensizce efsanemiz oldu.iyi kotu emeği var ama ona kadar ne efsanelerimiz var.Ali akmanada aynısını yapmıştı
Sorun yok, Efe kalsın
Ayhanda gönderilsin
gs: sol bek alıyoruz
ben: saolun
gs: orta saha alıyoruz
ben: tebrikler
keramettin admir: barış savaşı başka foruma gönderiyoruz
ben:
Son Dakika
Barış Savaş, Antu’ya kiralandı.
Okan Buruk: "Transferde Cuma gününe kadar vaktimiz var. Sol bek için çalışmalarımız sürüyor. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum."
şeytan diyor Torreira- Eyüp - Demribay/mertens(ofanif kısım) diye sür gitsin.
Okan Buruk: "Transferde Cuma gününe kadar vaktimiz var. Sol bek için çalışmalarımız sürüyor. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum."
daha penalti olması icin ne lazim