Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Buruk: "Transferde Cuma gününe kadar vaktimiz var. Sol bek için çalışmalarımız sürüyor. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum."

Okan Buruk: "Transferde Cuma gününe kadar vaktimiz var. Sol bek için çalışmalarımız sürüyor. Elimizdeki en iyi seçenekleri seçmeye çalışıyoruz. En kısa zamanda çözüme ulaşacağımızı düşünüyorum."
late.gif

Haluk Yürekli: "Dün söylemiştik Galatasaray Köhn ile ilgileniyor Hannover kiralık vermiyor sezon sonu 3 m euro serbest kalma bedeli var 3.5 m euro'larda pazarlıklar devam ediyor."

HY : hannover kiralık vermek istemiyor - 3.5 M gibi bir şey istiyor , GS kiralık +opsiyn istiyor

Haluk Yürekli: "Köhn transferinin çözüme ulaşacağını ve önemli bir mesafe kat edildiğini düşünüyorum."

Ne anlatiyorsun la huseyin penaltilarda birinde kalecin adamın ayagına basıyor digerinde toptan korkuyor koluyla yuzunu koruyor :asd: daha penalti olması icin ne lazim

ayhan kendını de gonder bi yere
kopenhagın çaycısı olursun belki
biz hala niye tutuyoruz bunu ve diğer çocukları

Sağ bek sol bek diyoruz ama bu takımda Torreira harici direkt yazılacak orta saha yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt