Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.732
- 36.272
- 3.638
Köhn Fiziği, temposu, hızı videodan iyi görülüyor. İkili mücadelelerde de iyi diyorlar istatistiklerine bakanlar o yüzden gelsin diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yabanci neden gelmiyor?Alınacak ortasaha bence Yusuf yazıcı olur, yabancı gelmeyeceğine göre
Bu köhne bize gelir seneye de ganadan yana vatandaşlık kullanir yine solbek arariz hissiyatı çık aklımdan

Etme eyleme üstadımAfrika kupasi kara kabusum oldu hocamEtme eyleme üstadım
Bu köhne bize gelir seneye de ganadan yana vatandaşlık kullanir yine solbek arariz hissiyatı çık aklımdan
Afrika kupası sebepli o bölgeden fazla oyuncu bulundurmamak doğru olur zaten, kritik role sahip bir isim olmamalı gelecek ise bile. Tamamen katılıyorum üstadAfrika kupasi kara kabusum oldu hocam
Bu koduğumun zurna kupası her sene mi var. 4 yılda bir değil miBu köhne bize gelir seneye de ganadan yana vatandaşlık kullanir yine solbek arariz hissiyatı çık aklımdan
Kronik sorunumuz üstadımHer transfer niye bir sürece giriyor. Açıklansın gelsin takıma katılsın. Diğer takımların transferleri uzuyor mu böyle sakız gibi. Şu menajerlere el ayar çektirilmeli artık.

Ufak hastalik haline gelmis bir seyHer transfer niye bir sürece giriyor. Açıklansın gelsin takıma katılsın. Diğer takımların transferleri uzuyor mu böyle sakız gibi. Şu menajerlere el ayar çektirilmeli artık.
Tam tersi menajerler bilerek önden salıyorlar haberi ki isim üzerinden baskı oluşturulsun ve pazarlıkta elleri güçlensin diye. Sonra sakız gibi uzuyor süreç. Çok sıkıldım; yok geliyor, yok gelmek üzere, yok şöyle, yok böyle...Ufak hastalik haline gelmis bir sey
"Acaba ucuzlatabilir miyiz"
"Belki iyisi olur"
"Diger adami mi zorlasak, olmadi buna donsek"
Tarzi her transferde de zorlsnmamasi gereken kriterler bence