Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftar tepkisiyle bir şeyden vazgeçilmez bu ülkede. İstenmeyen adam yerine gelen adam kıyası benimki.

Tabii ki opsiyonsuz olacak, herkes genç gelsin diyor o gençlerin de az parlayanı böyle 10 m eurodan başlıyor ve tutmama ihtimaller daha yüksek.

Transfer yapmanın basit bir şey olmadığının iyi bir örneği oldu, bu ülkeye anca kariyer hedeflerini büyük ölçüde gerçekleştirmiş, son döneminde rahat takılmak isteyen adamlar gelir, buna Icardi de dahil.

Opsiyon olupta kullanıp aldığımız biri var mı hatırlamıyorum. Mostafa'nın zorunlu opsiyonunu zor verdik.

Alırken satamayıp, satarken alamıyoruz. Bunuda kaptırmadık çok şukur

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

18fbbbceee051a78c167d13a436befe6.jpg

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek kafasindaki zehir düşünceler: Ula bu Aurier sakatlanirsa maaşını fifa ödüyor değil mi Erden? Ee o zaman alalim direk oğlum bize giren çıkan olmaz

Şunu anladım. Boey’i satmasak halimiz harapmış. Maaş bütçesi o kadar arttı ki, Boey satışı ile anca açıkları kapatabildiler. Yönetim baba mirasını satıp yiyen adamlar gibi takılıyor.

Yazmayayım diyorum duramıyorum. Bu BB anlaşmasına çıkmak da baştan aşağı saçmalık onu da söyleyelim. Yani nolacak çıktığında kulübü mü kurtaracaksın? Yarın senin yerine Burak Elmas tarzı bir adam gelecek gene gidip BB'ye muhtaç olacaksın seve seve anlaşma yapacaksın.

Bayern Münih mi kardeşim Galatasaray?? Adamlar profesyonel, şampiyon oldukları gün gittiler Salihamidzic, Kahn gönderdiler. Avrupalı takımların profesyonel yönetilme şansı var senin yok. Türkiye deki hiçbir takım profesyonel yönetilemez yapısı gereği.

Sacha'dan CL'de gelen parayı transfere kullan kadroyu düzelt, 25 yaş üstü oyuncu alma, satacağın oyuncu al gerekirse ver 5-10 sat 15-20. Kulübün devamlılığı bu şekilde başarılarla sağlanır. Güzel altın gibi bir Teknik adam bulmuşsun ver eline iyi kadro 5-10 sene hegomanya kur borcun azalır başarın da artar.

Takmışlar bir BB anlaşmasına sanki 3 yıl sonra mecbur olmayacaklar gibi. Ne anlatsak boş yahu gerçekten. Şurada transfer takip eden günde 20 kere şuraya girip haber bekleyen taraftar kadar düşünmüyorlar kulübü. Yazık çok yazık...

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
BB ye her sene 900m faiz ödeyelim o zaman

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oha transfer hesapları patlamış

Ridvan midvan gelsin sayisal olarak eksik kalmayalim bari

Eee yine yedek forvetsiz kaldık

„zaha götürür“ yazmayın lütfen

adam daha 1 ay yok afrika kupasından dolayı nasıl bir transfer stratejisi bu? transfer sihirbazlığı bu mu?

1706786544462.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt