- 3 Temmuz 2012
- 137.977
- 86.847
- 5.338
Köhn, dany nonkuenun sol bek versiyonu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gördüğüm kadarıyla savunmadayken stoperlerin arasına kayıyor ,takım hucumdaykende yay tarafinda pozisyon aliyor sut çekmek icin
Hızlıca geri koşup topa vursa yeterDerrick Kohn ofansif ve şut anlamında boeyden daha iyi gibi. Defansı nasıl bu adamın?
SON DAKİKA
Barış Savaş'ın forumdan gönderilmesi hususunda antu.com ile anlaşma sağlanmaştır. Üyemiz birazdan uçuşa geçecektir. Postları ve kafa açıcı mesajları için teşekkür ederiz.
Zamiamızda nice kupalar kaldırmasını dilerim.Köhn'ü almısız hayırlı olsun via @Ahmet Kolap
Yok.Acaba orta saha gelecek mi diye düsuncelere gark oldum![]()
Acaba orta saha gelecek mi diye düsuncelere gark oldum![]()
Mememi ona vermezdim, öyle bir topcuyduSergio Oliviera’nın dönmesinde en büyük etken yurtdışından özel getirilen personel trainer @Serdar Ünsal oldu.
Görunene göre bugun de kimseye almadik hamd olsun
okan buruga bunu haber versinler onuda yedek bekletmesınSanırım yaz transferleri de dahil takımında as oyuncu olup tüm maçlarda oynayan ilk transferimiz olacak.
Yani adamın temposu, kondisyonu yerinde gelecek. Bu bile ciddi avantaj sağlayacaktır.
Matt: O Riley