Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Köhn, dany nonkuenun sol bek versiyonu

Gördüğüm kadarıyla savunmadayken stoperlerin arasına kayıyor ,takım hucumdaykende yay tarafinda pozisyon aliyor sut çekmek icin

Köhn hakkında forumda kimsenin bilgisi yok sanırım, bizle adı çıkınca herkesin böyle bir futbolcunun varlığından haberi var gibi

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SON DAKİKA

Barış Savaş'ın forumdan gönderilmesi hususunda antu.com ile anlaşma sağlanmaştır. Üyemiz birazdan uçuşa geçecektir. Postları ve kafa açıcı mesajları için teşekkür ederiz.
FF39EFC1-280B-4911-95CC-FE28BFFA4F8E.webp

2 yıl üst üste “Yılın En Çok Kafa Açan Üyesi” olarak alanında rekor kıran eski üyemiz Barış Savaş’ı bu akşam forumumuzda ağırlayıp kendisine plaket takdim edeceğiz.

Yönetim.

Sanırım yaz transferleri de dahil takımında as oyuncu olup tüm maçlarda oynayan ilk transferimiz olacak.

Yani adamın temposu, kondisyonu yerinde gelecek. Bu bile ciddi avantaj sağlayacaktır.

Sanırım yaz transferleri de dahil takımında as oyuncu olup tüm maçlarda oynayan ilk transferimiz olacak.

Yani adamın temposu, kondisyonu yerinde gelecek. Bu bile ciddi avantaj sağlayacaktır.
okan buruga bunu haber versinler onuda yedek bekletmesın

Ben 10 numara da istiyordum ama yabancı kontenjanını doldurduk artık. Sezon sonuna kaldı gibi o iş. Hoca muhtemelen 4-4-2'ye geçecek arada. Başak'ta Ba Crivelli ile yaptığını burada Icardi Vinicius ile yapacaktır.

takımımız beklerin en az birini, yer yer ikisini birden, rakip yarısahaya konumlandırıp kanat hücumcusu gibi oynatıyor. o yüzden en büyük beklentimiz hücum aksiyonlarında aktif olması ve geçiş savunmasında iyi olması. bunun için de süratli ve çevik olması olmazsa olmazlardan.

"angelino tutmadı, köhn neden tutsun? ikisi de hücumcu kanat beki." diye düşünen varsa diye söylüyorum bunu. maalesef angelino vasat türkiye ligi kanatlarına karşı bile çeviklik konusunda eziliyordu, tutmamasının ana sebebi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt