Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Kolpa Kemal Kürek kabız olsan acı kahve olur, birde kaseyi yırtabilirsin 😍 En azından bu kendiliğinden akıyor 🥰 İki üç gün sürerse gaita testi için sabah aç karnına leğene numune bırakıp, hastaneye gidersin. Motoru bozdum, triger koptu veya rulman dağıldı demek yerine sürgündeyim dersen de anlarlar. Böyle boktan durumlarda her zaman bana danışabilirsin gardaşım ❤️

şampiyon olan takımlar genelde 14-15 kişi ile şampiyon oluyor. çok fazla şişkinlik de zarar verebiliyor.

şu an bence o ideal 14-15 oyuncuyu yakaladık. gayet temiz oldu kadromuz.

yanlız tek hamle daha olsaydı tadından yenmezdi. ndombele'yi gönderip, aynı köhn gibi, potansiyel/genç/uygun maliyetli bir orta saha almak harika olurdu. olsun.

1707395121506.png

Halil kalsa da fena olmaz; Vinicius' un ne vereceği belli değil. Rize' ye giderse de sorun değil; ligde düşme-kalma durumları olsa istemezdim, belki faydası olur diye. Zaten kiralık gidecek, başarılı olursa piyasası artar, bakarsın MT a girer, aklı başına gelir vs...

Ordan Emirhan konuşuluyordu; usulen bir yoklama yapılabilir, sezon sonu bedava çektiğimizde zırlamasınlar diye. Oyuncu hakkında bir fikrim yok, Okan Hoca iyi tanıyor kendisini...

canli değilde her ne kadar monoton yayınlara başlamış olsada - fena bulmuyorum (eski GS scout biriminde çalışıyordu kendisi)

Halil'i salıp birini alacağız bence son dakika.

Karagümrük olursa Levent için son yoklama olabilir.

Rize'den alınabilecek biri var mı bilmiyorum?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt