Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman'a, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde sosyal medya hesabından 'kel' diyerek küfür ettiği iddiasıyla Serhat Ö.'nün 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Olay, 6 Mart 2022'de Kayseri'de meydana geldi. İddiaya göre, Kayserispor'da görev yaptığı dönemde Hikmet Karaman, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Serhat Ö., isimli bir kişi ise söz konusu paylaşımın altına, küfürlü bir yazı yazdı. Ardından da 'kel' şeklinde yorum yaptı. Şikayet üzerine şüpheli Serhat Ö. hakkında Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma yürütülerek iddianame düzenlendi. İddianame kapsamında, 'sesli yazılı veya görüntülü bir ileti ile hakaret' suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Kayseri 13'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya, sanık Serhat Ö. katılmadı. Mahkeme hakimi sanığın yurt dışında olması nedeniyle ifadesinin alınması için yakalama kararı çıkarılmasına karar vererek, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

Transferlerde planlama, yok bilmem ne toolantilar ve karakter analizleri hepsi kolpa.

Oturuyorlardi, menajerler önerileri sonra telefonla görüsüp oyuncu aliyoruz herhalde.

Şu aurier olayını ali cabbar yapsa 3 ay dalga geçerdik. Şimdi onlar geçiyor yapacak bişey yok

Boey'den gelen para kurulan "asrın kadrosunun" kalan 4-5 ayını ancak finanse eder dediğimde benim üstüme gelenler umarım ne demek istediğimi anlamıştır. Planlama falanda yok onu zaten yaz transfer döneminden beri söylüyorum.
Evet bizim kurduğumuz kadronun yıllık maaşı 80 milyon euro ya zaten.

bir kaç saat uzaklaşmam lazım

exit.gif

BB anlaşması saçmalık ödemeyelim. O anlaşma kabul edilirken taraftar neredeydi? Çıkılsın anlaşmadan ben de itiraz etmem. Anlatmaya çalıştığım şu: Sen bugün bu anlaşmadan çıkarsın ama kulüp profesyonel yönetilmediği için 3 yıl sonra 5 yıl sonra paraları cukkalayan birileri tarafından benzer anlaşmaya gene mecbur kalırsın. Önce kulübün yapısı değişmeli. Örneğin kulübü borca sokan yönetici veya yöneticiler kendi cebinden ödeyecekse bundan sonra çıkalım BB'den, ama öyle bir şey olmayacak gene bankalara faizlere mecbur olacaksın. Anlatmaya çalıştığım bu.

MAR-LX1M cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dediğinizi anladım sağlıklı bir yapi olmadıkça borç gene oluşacaktır ama şöyle bir durumda var. Yönetim bb den çıkıp projelerden gelecek paranın getirisinin kullanılacağı bir sistem kurma peşinde. Nasılsa gene borç oluşacak diyerek borcu kapatmayip boşuna faiz ödemek yanlış. Madem faizi ödeyebilecek kaynak yaratabiliyoruz hiç değilse yatırıma kullanırız o parayı bankaya vermektense. BB faizin düşüklüğü nedeniyle ilk başta belki katlanilabilirdi ama faizler çok arttı ve gelirinin %50 sine el koyuyorlar

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt