Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acil bakambunun parasını bize göndermeden şuraya aktarsınlar.

Bakambunun 5 milyona satılmasını asla eleştirmem. Nisan ayında 33 yaşında olacak bi adam için çok iyi para. Yeri dolar mı orası meçhul açıkçası İcardi sürekli oynuyor zaten ona bişey olmadığı sürece devam eder opsiyon olarakda Zaha-Barış atarız belki.

Rıdvan için 4.5 milyon diyorlardı galiba ona kaynak sağladık
Bakambu'nun yeri var mıydı ki dolsun rtaş Bayern maçı dışında adamın varlığını bile hatırlamıyorum

CV9g4LaVAAE3SR7.webp

Dursun Özbek bütün takımı satıp bankalar birliği borcunu kapatacak galiba. Bizde adam dediğini yaptı diye ağzımız açık izleyeceğiz.

Lorenzo Assignon ve Rıdvan Yılmaz'ın bonservisi al. Notingam Foreste ayıp oldu Aguer için 10 milyona Nicolas Domingez al. Mali krizdeki Romaya zeki ve Dybala için 12 milyon Euro ver. Erencen yardımcı Bakambu yerine. Teteyi 10 milyona sat. Yerine Yusuf Sarı çek. Of yazarken yoruldum lan.

Asignon menejerini değiştirirse belki almayı düşünebiliriz, tabi maaşı da yarıya indircez. Ne lan bu çocuk oyuncağı mı.

Lorenzo Assignon ve Rıdvan Yılmaz'ın bonservisi al. Notingam Foreste ayıp oldu Aguer için 10 milyona Nicolas Domingez al. Mali krizdeki Romaya zeki ve Dybala için 12 milyon Euro ver. Erencen yardımcı Bakambu yerine. Teteyi 10 milyona sat. Yerine Yusuf Sarı çek. Of yazarken yoruldum lan.
Uyan Hasan uyan babalara geldik

10 milyonmu bakambudan 10 milyon ?!?!???

demek dursun başkan betise para vermiş
başka açıklaması yok

Acil bakambunun parasını bize göndermeden şuraya aktarsınlar.

zmnında alabilirdik Işıntanın takımında kiralık oynamıştı ordan bi koneksiyon vasıtasıyla alabilirdi kolpatan ama abuk subuk işlerin peşinde idi kendisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt