Ali Kol
Büyük Kaptan
- 31 Temmuz 2014
- 21.572
- 16.075
- 2.228
Yav kes
Damızlık aygır gibi çıkmış burada. Ürküttü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav kes
Famalicanodan çöp bile almayin assancao yu gördük
Bu mantıkla şimdi Hojbergi verse Tottenham onu da beğenmeyeceksiniz Ndombele aygır çıktı diye ikisi de Tottenham yapmış ne de olsa?Famalicaodan en son gedsona benziyor diye assuncao aldık bombos herif cıktı kalsın
Erayım aman diyim sadece saçta kalsın, bir anlık buhranlaSikintidan 3.5 aydir uzattığim saçları kestirmeye gidiyorum.
Bide Burkay diye bi çocuk vardı, makalele gibi anlatmıştiFamalicaodan en son gedsona benziyor diye assuncao aldık bombos herif cıktı kalsın
Tottenham ne olduğu belli bir kulüp famalicano ne tarihinde hangi futbolcusu top class olmus?Bu mantıkla şimdi Hojbergi verse Tottenham onu da beğenmeyeceksiniz Ndombele aygır çıktı diye ikisi de Tottenham yapmış ne de olsa?
Tottenham aynı zamanda gedsonla sanchezde verdi rtasBu mantıkla şimdi Hojbergi verse Tottenham onu da beğenmeyeceksiniz Ndombele aygır çıktı diye ikisi de Tottenham yapmış ne de olsa?
Azizim sen 2 gündür bir boşluk bulsan hemen bana yapıştiriyorsun laflari vallaErayım aman diyim sadece saçta kalsın, bir anlık buhranla![]()
En kısa zamandan kastı 9 şubata kadar Muradım1 Şubat 19:30 hala sol beklerle ilgileniyoruz
Sayın Dursun Özbek kendi ağzıyla sol bek eksiğimiz var, en kısa sürede halledilecek demişti.
Sol bek geniş listemizde kimler var acaba??
Marcelo ya varan bir liste üzerinden geçmesi zaten 1 ay sürüyor ondan uzadı AlimSol bek geniş listemizde kimler var acaba??
Sizin whatshap grubunuz var ha.@Oral Sever sabahtan beri whatsappta onu aldık bunu gönderdik her şeyi kaçırdın yazip durmuşsun
Gelen giden yok ?
Tottenham ne olduğu belli bir kulüp famalicano ne tarihinde hangi futbolcusu top class olmus?
Hocam ben de kafayı yemedim heralde ikisini bir tutacak. Ama bir adam tutmadı diye kulübe mi küsülür. Bu verdiğiniz örneğe rahatlıkla demekki aynı kulüpten tutan ve tutmayan adamlar olabiliyormuş.Tottenham aynı zamanda gedsonla sanchezde verdi rtas
50 ₺ ye cam açılırSizin whatshap grubunuz var ha.
Ahmet Bulut menajer diye biliyorum, en çakalından hem de...Scout idi sanırım birde. Allah korusun öyle scouttan.
Brezilya’da reşit olmayan bir topçuyu sahaya attıklarında 10 milyon oluyor zaten
Transferi scout yaptı şeklinde değil de burada scout olan arkadaş övüyordu ona istinaden söyledim.Ahmet Bulut menajer diye biliyorum, en çakalından hem de...