Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 40.285
- 17.786
- 1.973
Resmilesirse videolarini izleyip bahsederim.Kısa bir özet geçsen rdas
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmilesirse videolarini izleyip bahsederim.Kısa bir özet geçsen rdas
halil dervisogluna benzetıyorum stiliniOyuncu özelinde Messi ve R9 gibisi yok da benim kastım baskınlık. Adriano sahadayken mahallenin abisi gibi herkesi tokatlıyor, herkese üstünlük kuruyordu.
Şimdi kameralarımızı Portekiz ligi acar muhabirimiz @Murat Durmaz 'a çeviriyoruz evet murat sendeyiz.![]()
Başka 1 oyuncuya yönelelim.Fransa Ligi olur İtalya Ligi Portekiz Ligi olur sol bek için alınabilecek oyuncu sayısı fazla..
@Hakan Kuzu demiş idim izleyen çıkar diyeHayirli olsun. Resmilesirse hakkinda bir iki kelam bahsetmek isterim.
Evet Henry 2002-2006Dribblingi ve bilekleri daha iyi olsa da Adriano daha iyi şutör ve güçlüydü. Bana daha çok keyif veriyordu izlerken.
İkisinin de prime dönemi 2-3 yıl sürdü tabii, göremedik nereye ulaşabileceklerini
Famalicao maçlrını bu sene hiç kaçırmadım müthiş bi oyuncuya teklif yaptık. Sonraki durağı arsenal
La Liga donemi siir gibiydi.R9daki tekniği zaten hiçbir zaman görmedim baskasinda.Herif italyanin tarla sahalarında Nestalari,Cannavarolari filan iyi dönemlerinde kusturana kadar yatırıp kaldiriyodu.
R9’un 0.01x olan versiyonu Halil evethalil dervisogluna benzetıyorum stilini
Anladım rdas senin işin uzunmuşResmilesirse videolarini izleyip bahsederim.
Sil Özgürüm, ortalık gergin zatenNdiaye yi almalıyız. Şuanda fırsat resmen. opsiyonlu anlaşma olabilir. Bizdeki 8 ler tam 8 değil bari iki 6 ile orta sahayı taş gibi yaparız. Belki Ziyech efendi oynamayı düşünürde 10 noya geçer Acaip bi orta saha olurdu
Bakambu ile ilgili hiç haber çıkmadı o yüzden Fekir'i forvete atıp bunu onun yerine mi atacaklar acaba diye düşündüm. Bakambu ile ilgili ne bir açıklama ne bir yeni haber var, gitti mi kaldı mı?Ofansif orta saha yazıyor, bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.
Famalicao maçlrını bu sene hiç kaçırmadım müthiş bi oyuncuya teklif yaptık. Sonraki durağı arsenal
İşimiz bu rtaş biz futbola aşığız. Antep fıstığı stoğumu özel olarak bu topçu için ayırdım bu seneTsak gecme bizle rtas![]()
Hayirli olsun. Resmilesirse hakkinda bir iki kelam bahsetmek isterim.