Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laaaaaan 2 saat toplantiya gittik nasil assignon iptal aurier geliyor

3 Şubat günü maçı var oyuncunun. Kaldı ki, ilk 11 oynuyor, sakatlık yaşaması durumuna karşın ne düşünülüyor? Tabi, umarım bir sakatlık yaşamaz; ama futbol ve bu ihtimal var.

Auirer'e inanmak istemiyorum. Assignon gibi bu da yatar birazdan. İş bilmezliğin, beceriksizliğin de bir sınırı var. Bu kadarını yapamazlar.

2. Ndombele aldik, yuh ya yuh. Akıllanmadi yonetim. Erden timuru dokunulmaz ilan eden ciddi taraftar kesimi var ama o da ciddi hatalar yapiyor, kabul edin.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ndombele'den daha kötü durumdaydı en son. Dahası 31 yaşında. Bir bek için 31 yaş az değil. Çok sevindiğim bir transfer olmadı ama elden desteklemekten başka bir şey gelmiyor.

Dun söylemistim assignon, zeki, aurier ve bir kisi daha vardi. Bunlarin arasindan aurierin dusecegini hepimiz biliyorduk. Öyle olacak gibi masmalesef

Ne yapalım Assignon olmadıysa

Aurier yarım devre için iyi adam

Yönetimi hep hoşgördüm, çaylak saydım, daha iyi olacak dedim ama resmen geriye gittiler… neden bu kadar berbat zamanlama oldu bu transfer sezonu yav.

Hakemler, federasyon, yayinci kurulus yetmedi bizim baskani da aldilar yanlarina. Sattilar sampiyonlugu, yemin billah ediyorum bunun adi ihanettir. 30m'a adam satiyorsun paramiz yok diyip transfer yapmiyorsun. Hadi lan ordan. Itin onune kemik atar gibi aurier aliyorsunuz bir de. Puu Allah belanizi versin.

Sokarim böyle işe Aurier nedir abi dalga mi geçiyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt