Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seneye göndermek için üstüne para vereceğimiz nur topu gibi yüksek maaşlı yaşlı bir topçumuz daha oldu. Hayırlı olsun.

Tüm GS'li kaynaklar Assigıon dedi, yasaklı FB'li kaynak olmayacak dedi. Adam haklı çıktı. Artık tier sıralaması FBJK'li kaynaklar tier_1 benim gözümde. Sol bek ve orta saha transferini de BJK'li Ertan Süzgün'den bekliyoruz. İade-i itibar zamanı, GSCimbom adaleti bunu gerektirir.

Evet de Şubat sonu gibi bir ihtimal yok herife sallayacam diye bazı şeyleri abartmamak gerekir
Ben aslında süre bakımından çok üstelemedim üstad konuyu, yani şubat sonu gibi bir söylemim olmadı ama tek sakıncam sakatlık ihtimali malum Hakim gitti ve sakatlandı. Yoksa evet öyle çok uzun değil bize katılacağı süre buna bir şey demiyorum ben. Yanlış anlaşılmayayım üstad.

O sacmaligi onceden yaptiysan vereceksin

Aurierin maliyeti kac saniyorsun?
Dubois'i herifler vermiyor napalim , bastan geri alma maddesi eklemeyi bilsinler o vakit. Goksel vermem diyorsa vermez bize zaten parasini verdigimiz adama bir de bonservis mi verelim tam kerizlik olur.

Arier icin bonservisi ucuzdur (umarim) ama senelik maasi Dubois kadar vardir en az.

Dubois ve Kaan sene sonuna kadar daha mantıklı olurdu, adamın kariyeri 2020 sonrası yerlerde, ekmeğini yiyen yedi biz artıklarıyla uğraşıyoruz.

yabancı sınırı 12 olacağı noktada çok gereksiz ve yanlış transfer oldu, inşallah yanılırız.

Ustammm bide sol bekle orta saha vardı bizim gelmedi bi baksan

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gece yattim sabah kalktim Assignonu almisiz, ise geldim Assignon iptal Aurier gelmis. Ben bisey anlamadim bu isten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt