Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.902
- 8.584
- 2.068
İşin içinde Erden başkan varsa Fabrizio kim köpekFabrizio daha here we go dediyse assignon ordan yatmaz bitmiştir , burnley yalanlasa bile dönmez yani
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşin içinde Erden başkan varsa Fabrizio kim köpekFabrizio daha here we go dediyse assignon ordan yatmaz bitmiştir , burnley yalanlasa bile dönmez yani
Ben elmas dönemi hatırlamıyorum here we go dediğiniGedsona da here we go demişti sonrasını biliyoruz çok sanmasam da arada olabiliyor böyle şeyler
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ali Koç, bu sezon şampiyon olma mecburiyetinden dolayı paraları savuruyor; belli bir düzen de tutturdular doğrusu. Yaptıkları transferlerden F/P olarak sadece Szymanski ve Djiku mantıklı iş aslında...Yazin yine bastan kadro kurulacak gibi ve yönetim kim olursa olsun ilk bahaneleri ffp var kardeşim bonservis veremiyoruz. Ulan fener nasil veriyor o zaman bir bize mi var bonservis olayi. Hiç oyuncu sattilar falan demeyin bizde sattik sonuç ortada
Kuruş degil duruşİyi transfer
Para değil akıl transferi
Şamp ligi nasıl bir pazar görelim işte, 1 gol = 5 milyon.icardiyi 10mye aldığımız yerde totalde 2 maçlık anca süre verdiğimiz herifi +5e okutmak hayli iyi bir iş
Amartey-Bailly-Colley mağara ekibinden sonra Lovren'e secde edecek duruma geldi.bjkye lovreni önermişler. alırsalar ali ece nevzat demiri kundaklar
Orasi bizi ilgilendirmiyoBu betis mal mi
Yahu öğrenilen bir şey yok, yazın kulüplerin seçeneği bol, devre arası ise kimse vermiyor oyuncusunu. Oyuncun kaliteliyse sen istemesen de satarsın Boey gibi.Bu defa satis islerini ogrendik ama satin alma da aksiyoruz, enteresan kulubuz.
Ali Turapla sözleşme imzalamışız. Biraz fizik bassa bu çocuktan olur aslında