Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor Tokmakciyi istiyormus.

Samsunspor Haber - Samsunspor, Macaristan liginde Ferencvaros'ta forma giyen Tokmac Chol Nguen'i gündemine aldı. 30 yaşındaki sol kanat oyuncusuyla görüşmeler devam ederken; Norveçli futbolcunun kırmızı beyazlı ekibin teklifine sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. 10 numara pozisyonunda da oynayabilen Tokmac Chol Nguen, bu sezon gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine topladı. BEŞİKTAŞ'TA İSTEMİŞTİ Bir dönem Beşiktaş'ın da gündemine gelen bir isim olan Tokmac Chol Nguen'in durumu Samsunspor'un yabancı kontenjanını açmasıyla daha da netlik kazanacak. Kırmızı beyazlı ekipte şu anda 14 yabancı isim yer alıyor. Futbol Direktörü Fuat Çapa, takımdan gönderilmesi kararlaştırılan isimlerle karşılıklı görüşmelerin devam ettiğini söylemişti. Bakalım Samsunspor, devre arası transfer döneminde kadrosuna takviyeler yapabilecek mi ?

OKU, YORUMLA ve PAYLAŞ ==>Samsunspor'dan TOKMAC NGUEN HAMLESİ

Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor
bu heriflerin doğru bilgi verdiğini görmedim geçen dedikleri herif brezilyadan çıktı:asd:

Rakip adamın önünde durmayi savunma yapmak sanan Aurier den bir bok olmaz

Yazın da aynı mantıkla devam etseler kendi içerisinde tutarlı ancak yanlış bir politika olurdu. Ancak önüne gelene 4-5m maaş bağlayan, eleştirenlerin ''muhasebeci misiniz taraftar mı'' seklinde suçlandığı kulüp 6 ay sonra 180 derece dönüp tek kuruş harcamadan olabildiğince satış yapmaya çalışıyor. Şeffaflık zaten sıfır. Sadece sportif olarak değil mali anlamda da hiç güvenmiyorum kendisine. Elde edilen gelirin ne olacağı da soru işareti.

Ekitike zorunlu satın alma maddesiyle 30 milyona Franfurt'a gitmiş.

bir kulubun yönetiminin prensibi olur!!!!!

ne yazık ki bizim yönetimler bu konuda çok zayıf!!!!

hurma, ciner, rize, sivas gibi azılı pisliklerle iş yapmak sadece seni zayıf gösterir!!!!

Devre arası gerçekten ekstra zor transfer işleri Bakmabu için 5+bonusların konuşulduğu yerde biz de Senaya, Assignon'u 5-6'ya alamaz mıyız yada nasıl alamayız diye konuşuyoruz. Bunlarda kapıyı 10-15 milyon civarına açılmıştır net. Herhalde o yüzden bizimkiler devre arası kısa dönemi kiralık minimum maliyet götüreli yatırım yapacağımız oyunculara yazın gideriz diye düşündüler. Gerçi sol beki hala halledememeleri skandal hadi Boey'in gideceğini o paraların geleceğini tahmin edemedin ama sol beki getirmelilerid uzun zaman önce.
Avrupa Şampiyonası oynama ihtimali olan oyuncuları kiralamaya giderdim ben olsam. Belki gitmişlerdir ama olmamıştır bilemiyorum orasını tam ama en iyi seçenek oydu çünkü gelen adamın hedefi olacaktı.

Trabzon Abdülkadir Ömür'ün sözleşmesini feshetmiş.

Getirin lan şu çocuğu işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt