Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemlerinde yaptığı-yapamadığı her alış ve satış işlemi böyle kaotik süreçlere dönüşen başka bir kulüp var mıdır acaba?..Nesiller geliyor geçiyor, hep aynı, hep aynı...

Tuttuğum kulübün transferlerini daha yakından takip ettiğimden diyeceğim ama tarafsız olması beklenecek spor sitelerindeki transfer haberlerini kıyaslayınca da aynı durumu gözlemliyorum...

Durduk yere 5 m eurodan olduk. Kalan maçlarda 3 maç bile oynayamayacak bakambuyla mutluluklar size

Uzun dönemdir takibimde olan bir oyuncu. Oyuncunun bir iki sene önce patlama yapması bekleniyordu aslında. Beklenen patlamayı yapamadığı için ismi bizle anıldı. Yoksa buralara düşecek bir futbolcu değil asla. Olur da 1-2 sene öncesindeki günlerine dönebilirse çok tutamayız 6 ay sonra uğurlarız
Screenshot_20240201_204833_Chrome.jpg

Moura kariyer sezonu yaşıyor galiba. Portekizli yorumlarda ligin en formda beki diyenler var

Icki + %99 uyusturucu filan da yardim etmistir. Bunun kadar hizli dusen baska birisi var mi hatirlamiyorum
Belki ilkokul eğitimini bile doğru dürüst almamış birinden doğru seçimler beklemek zor. Bu adamlar genellikle fakirliğin dik alasından teneke evlerden geliyorlar. En büyük dayanağı babası ölünce intihar etmemesi bile mucize bence. Birini mutlu etmek için savaşıyorsun ve artık o yok.

Çok hızlı değil ama Jardel diyebiliriz belki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt