Üzeyir Tunç
Tecrübeli Üye
- 11 Temmuz 2010
- 5.088
- 1.375
- 2.088
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet askıya alınamazŞikeciler kenti linçliyor . Bu ''oyuncu ıstemezse sozlesme askıya alınmıyor'' işi dogru mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 233215
Yüefa mi takiyor bizimkiler. Kesin onlarda benim gibi dusunuyor. Spartayi bile zor geceriz eger gecebilirsek. Hadi bide kura sansi diyelim disimize göre rakip cektik en fazla 2 tur gecip köyumuze döneriz zaten en iyi sartlardaUEFA kadromuz ciddi anlamda zayıfladı. Kafayı mı yedik biz?
Nasıl yok hocam Luan Peresi fesih etmediler hala onlarda ama sakat diye kayit etmemişlerdi yazin? Bu nasıl oldu pekiASKI DİYE BİR ŞEY YOK. Lisansı çıkmış oyuncuyu mecbur fesih etmen gerekiyor
Adamın adı kaya oldugundan iki kez uste uste kaya yazsam hoş olmazdı komiserimSert balta ne lan sert kaya cahil ahmet
Ne diyon Liboş?Adamın adı kaya oldugundan iki kez uste uste kaya yazsam hoş olmazdı komiserim
Yaz döneminde istediğin kadar oyuncuyla sözleşme imzalayıp bu sene için lisans çıkarmıyorum diyebiliyorsun. Ancak dönem içinde 14 oyuncuya lisans çıkarıyorsun bunlardan birisi eğer gitmediği sürece lisansını askıya alalım gibi şeyler yok. Hatta bu sebeple yeni oyuncuyu yazdırmıyor bile olabilirsin. Eli mahkum ya gidecek kiralık vs ya anlaşıp/anlaşmadan fesih edeceksin yer açmak için.Nasıl yok hocam Luan Peresi fesih etmediler hala onlarda ama sakat diye kayit etmemişlerdi yazin? Bu nasıl oldu peki
Febe evinde yenemedi. Nasil sampiyon olacaklar? Birakin artik bunuda yenemeyeceksek nasil sampiyon olacagiz laflariniNasil.bagiriyor renkdas samsunu yenemiceksek nasıl sampiyon olacaz
Adamın adı kaya oldugundan iki kez uste uste kaya yazsam hoş olmazdı komiserim
?Samiye kaç kere sallayıp editledim
Kafana göre oyuncunun sözleşmesini askıya alamıyorsun diye biliyorum.Şikeciler kenti linçliyor . Bu ''oyuncu ıstemezse sozlesme askıya alınmıyor'' işi dogru mu ?
Ekli dosyayı görüntüle 233215
çayları kahveleri hazırlayın
@Emre Zeytinli F5
@Emre Zeytinli F5
@Emre Zeytinli F5
@Emre Zeytinli F5