Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.064
- 7.370
- 1.823
İsim olarak bana beyaz eşya markalarını anımsatıyorAurier gelmiş allah kahretsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İsim olarak bana beyaz eşya markalarını anımsatıyorAurier gelmiş allah kahretsin
Ben bizim maçta Levent Mercan'ı beğenmiştim.Mercan ve Aurier h.o
Açık alanda izlememiştir kimse bence. Kgümrük yatarsk oynuyorLevent Mercan’ı 3 maç 90 dakika izlemiş ve bizim seviyemizde olup olmadığını yorumlayabilecek bir babayiğit renkdash mevcut mudur?
alla alla. boyle bir meyve mi var? ilk defa goruyorum.Trabzon hurması yav
Ts 3,5 milyon euro vermiş kabul etmemişler..Geçen sene bu 2 ismi önermiştim.1'i Tiago Santos Lille'e transferini yaptı diğeri de Pedro Malheiro transferini yapmadan alınmalı bence.Ek olarak maliyet açısından Colin Dagba güzel 1 transfer olur.Rotasyona da alınabiliyosa Wagner Pina alınmalı..
Cimbom’da Boey’in Yerine Hedef Falaye Sacho
Cimbom'da teknik direktör Okan Buruk gelecek yılların da transfer çalışmalarını yapıyor. 49 yaşındaki çalıştırıcı önümüzdeki sezon Avrupa arenasında adından söz ettirmek isterken, takımdan ayrılması muhtemel isimlerin yerine B planı hazırlamaya başladı. Bu isimler arasında yer alan Sacha...www.gscimbom.com.tr
şimdilik finivde hiç konuşulmayan krizleri giydirmeceleri yapıyorlar.Izleyemiyorum paylasin söylenenleri lütfen
Şimdilik feneri konuşuyorlar 30 dk sonra bize girerlerIzleyemiyorum paylasin söylenenleri lütfen
Yangına gerek yok yani 24 saat var dahaUefa listesi yarin gece son. Avrupa'da gece 3te bitiyor
Hurma ile neyi görüşecez.Yarın hurma ile gorusme yapılıyormuş
Levent mercaniHurma ile neyi görüşecez.