Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaniolo almayinca da iyi bir para alıyoruz aldıklarında daşakamaka geçen yaz başı
artık bitti artık bu kulup doğru yönetiliyor artık bu kulup bu ülkenin bayerni olacak dedim
sonra yazın saçma sapan hareketleri gördüm ama yediremedim kendime yine tam destek verdim
özellikle zaniolo transferi beni çok germişti
hayatımda gördüğüm en saçma sapan anlaşmayı bize müthiş bşr iş yapmışlar gibi pazarlamaya çalıştılar!!!!
ama artık son 7 aydır öyle bir saçmalıyorlar ki katlanılmaz bir hal almaya başladı bu olay!!!!
Bizim maclari izlerken sinir stres sahibi oluyorum. Bizim takım kadar işi zorlaştıran takım yok.Aman diyim bunu bari yapmayalım galibiyet alıp ortamı soğutalım puan kaybı olursa yangın öyle büyür ki bu sefer sıkıntı olur.
yarın gece (saat farkı yüzünden bizde 02:00) oluyor . Rodoplar kontrol edip söylediler onuGelen son dakika bilgisine göre Avrupa'da transfer birazdan biteceğine dair iddaalar var yarında UEFA listesi için son deniliyor bunu doğrulamaya çalışıyorum.
Bir an 51 değilde sonu birle biten başka çift haneli bir şeyi anlatıyorsun sandım Erayım çektikçe falanSize nasıl halde olduğumuzu kisaca özetleyeyim. 51 oynayanlar bilecektir, destede bir kağıt eksik ama farkinda değiliz ve sürekli çektikçe o kart gelecek lan diyip kağıt çekiyoruz. Sonra bir bakıyoruz aslında eksik desteyle oynuyormusuz. Olay bu
Samsun top oynamaya çalışan takım allahtan, ts maçı gibi rahat bi maç geçebilir.bi puan kaybetsek şu maç
neler yaşanır neler
Ezeli dostumuz ebedi rakibimiz şampiyon oldu diye de sevinir sayın Metin Öztürk. Hatta Kadıköy'de gidip izlesin kutlamalari en önde. Ne olacak dimi onlara göre bir kerede fener olsun şampiyon ne olabilir ki. Burak elmastan sonra facia yasamayiz 4-5 sene rahatız diyordum ilk senede patladıkEkli dosyayı görüntüle 233249
Özbek, Öztürk ve Timur'a puan durumunu tekrar hatirlatmakta fayda var.
Sezon basindan beri Galatasaray net oglu net dogranirken hic bir sekilde hesap sormadiniz, dogru dürüst tepki vermediniz. Her türlü basari hocamiz Okan Buruk'a yazar. Gerisi de size.
Lig 16.sindan son gün Galatasaray düsmani olarak bilinen S.Hurma'dan sol bek alma cesaretini nasil gösteriyorsunuz?
Bakambu da gitti kim.olacak sayı kalmadıHalili yollayalım gitsin dert değil bence
Menajerlerin sunum yapıyordur. Ellerindeki oyuncular hakkında
Antep ikinci yarısındaki bunaltıdı kalabalık yapalım - uzun topu anında atağa devam şeklinde kapalım çok rahat geçer.Samsun top oynamaya çalışan takım allahtan, ts maçı gibi rahat bi maç geçebilir.
Çay kahve içiyorlar. Levent gibi çöpleri konusuyorlarEn iyi bildiğiniz şey toplantı yapmak zaten. Bol bol toplantı yapmaya devam edin