Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu transfer mevzusunu her şeymiş gibi görmeyip sahanın farklı olduğunu anlamamız gerekiyor.

Hiç transfer yapmasak da, 3-4 oyuncu alsak da şampiyon oluruz/olamayız diyemeyiz.

Seri, Lemina, Nzonzi, Andone, Falcao vb. kadro kurduğumuz senede benzer şeyleri demiştim. Kağıt üstünde muhteşem bir kadro kuruldu artık sahaya yansıtmak gerekecek diye ama sonu hüsran oldu.

Bu nedenle illa biri alınacak diye olmayacak bir adamı getirmenin mantığı yok. Anlaşılan Aurier geldi, düşüşte bir oyuncu fakat inşallah 3-4 ay idare edecek performans gösterir.

Boey ve Bakambu satışlarını alınan bonservisler nedeniyle gayet olumlu görüyorum. Özellikle 30 milyon euro'ya TR'de bir kulübün hayır demesi çok komik olur.

Boey'in transferi alınan miktar, gittiği kulüp, sözleşmesinin zamanı ve bize verdiği katkı ile on numara iş.

Avrupa'ya oyuncu kaydedemiyoruz artik degil mi? Bu kotu oldu iste. EL'de ilerleyebilecegimizi dusunuyordum.

Cümleten geçmiş olsun bu saatten sonra bir halt olmaz. El birliği ile yalı çocuğuna sattılar şampiyonluğu. O şerefsizde sezon sonu bırakmaz görevine devam eder. Aha buraya yazıyorum.

Hafta başında yönetimin planlamasını falan yazarken bana yalancı diyenlere de şu transfer sürecindeki durumlar kimin yalancı olduğunu açık açık göstermiştir diye düşünüyorum. Anlamayana zaten diyecek bir laf yok.

Sen bek almazsan hakemler de kritik anlarda çıtır çıtır rahat rahat yer seni bu arada. Nasılsa "GS hakemlerden önce hatayı kendinde arasın" diye pompalayacak FB medyası hazır orada duruyor...
+1905. Bundan sonraki her puan kaybinda önce yönetime laf atılacağı icin hakem hatalarinin üstünü hemen kapatirlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt