Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.583
- 29.068
- 2.993
Faks deyince aklıma hep dortmundlu Alman topçu geliyorDünya üzerinde faks kıllanan kaldı mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Faks deyince aklıma hep dortmundlu Alman topçu geliyorDünya üzerinde faks kıllanan kaldı mı
adamlarda epey yazmış e nerde bakambu falan diyede...belki görseli hazırlamamışlardır...Bakambu işi de yalan çıktı yani![]()
Zeki için Roma zorunlu opsiyon istiyor imiş galiba, o yüzden anlaşamamışız. Yoksa Aurier yerine isterim ben de açıkçası.Zeki bir yere gitmedi galiba. Beklerin birini illa yerli yapacaklarsa Zeki'yi kiralasınlar hemen. Sol beke de yabancı bir oyuncu alır Rıdvan ve Levent sarmalından çıkmış oluruz.
Saha dışında böyle kararlar veren topçunun oyun zekası sıfırdır herhalde? Kendimizi böyle avutalım bir de. Belki gerçekten sürünecek bu herif bundan sonraBu dingil sönüp gider izleyin ve görün kümeye düşen takımın neyini tampon olarak kullancan manyak
o admaın kafası güzel bugün gözlerimle gördüm.X e girdim yok ucundan bucundan bi tane haber yok vinicius için manav harici
Zeki bir yere gitmedi galiba. Beklerin birini illa yerli yapacaklarsa Zeki'yi kiralasınlar hemen. Sol beke de yabancı bir oyuncu alır Rıdvan ve Levent sarmalından çıkmış oluruz.