- 31 Ağustos 2021
- 69.213
- 49.570
- 3.258
Eboue inerdi ya - hep değil amabizim hangi bekimiz çizgiye inmiş şimdiye kadar eray?
en son hatırladığım ergün penbe iniyordu sanırım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eboue inerdi ya - hep değil amabizim hangi bekimiz çizgiye inmiş şimdiye kadar eray?
Puan kaybini gölgelemek icin mi bekliyolar reisSamsun maçı sonrası transfer bombaları patlayacak.
Sabri? Dümdüz kosuyordu garibim cizgiyebizim hangi bekimiz çizgiye inmiş şimdiye kadar eray?
Villareal gecmisinin etkisi daha coktur
AngelinhoGidenler:
Boey
Bakambu
Gelenler:
Berkan
+AngelinoGidenler:
Boey
Bakambu
Gelenler:
Berkan
Gram futbolcu tipi yokmuş bunda sachayla alakasında yok gitti diye demiyorum harbiden diyorum maks denayer kadar olur bu fazlası olmaz
hemen unutmuşum adamı heAngelinho
Bu kış döneminde mi?@Alper Altun teyit eder misin
EvetBu kış döneminde mi?
Eboue inerdi ya - hep değil ama
Sabri? Dümdüz kosuyordu garibim cizgiye
Bakambu'yu 5 m euro'ya satıp Viniscius'un alınması müthiş transfer başarısı olur keşke sağ bek ve sol bek işinde de bunu görebilseydik.Bakambu için tüm Türk muhabirler 5 bonservis+ bonus diyor. Yerine de Vinicius diyorlar. Eğer bu doğruysa gayet iyi. Vinicius bizde olmayan bir profil son dakikalarda hava toplarında olsun top saklamada, ceza sahasını karıştırmada ciddi katkı sağlayabilir. İcardi ile birlikte de iş yapabilir. Tarz olarakta bizim ligde iş yapacak biri 1.90 boy, güçlü, hızı da fena değil. Eğer ciddi bir fiziksel düşüşü yoksa iş yapar.
Vallah ona bakmak lazım bilemiyorum.
Yoksa bile varmış gibi davranıp algı mı yaratsak acepVallah ona bakmak lazım bilemiyorum.