Transfer Nöbeti #4 | Ocak 2024 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dombeleyi Türkiye kasaplar odasına kurban bağışı olarak verelim ,fazlası olmaz ondan

bu yönetim kalırda yaz dönemine girdiğimizde taraftarlar olarak
manifesto yazmalıyız yönetime
hatta matıs başında yapılmalı

1 transferleri kampa yetiştirin
2 transferleri son güne bırakmayın
3 taraftarla doğru iletişim kurun

diye

yoksa bunlar akıllanmayacak

Lorenz Assignon ile Serge Aurier arasında büyük fark var mı sizce alacağımız verim olarak?

Bu Assignon nasıl bir oyuncu
Aurier gereksiz gömülüyor assignonu paket eder bence evet asignonu isterdim bizde gelişirdi iyide olurdu ama düşme potasına giden adam istediği kadar yetenekli olsun mentali zayıftır

auirer ve vinicius bence bu kısa zaman için ıyı transferler.1 de levent gelir bence..ingiltereden gelen adamlar genellikle iyi çıkıyor..tek sorun auirerin afrika kupası..

Bakambu'yu 5 m euro'ya satıp Viniscius'un alınması müthiş transfer başarısı olur keşke sağ bek ve sol bek işinde de bunu görebilseydik.
Evet mesela Boey satıldığında çat diye 5-7+bonusa Senaya gelseydi veya o tarz biri çok iyi olacaktı ha bence kesin gittiler Senaya ve profilde 3-4 isme ama gittikleri o isimler 10-15 arası istediler yada bırakmadılar o yüzden bunu beceremediler. Sonra da yüksek bonservisli risk alacağımıza minimum maliyetle kiralık yapalım demişlerdir. Bunu anlayabiliyorum nasıl biz devre arası diye Boey için normalde alınacak tekliften daha iyi bir teklif aldık o yüzden anlayabiliyorum. Asıl sıkıntı sol bek hani Rıdvan mı Levent mi veya X? Çok önceden gelmeliydi. Asıl orada çuvalladılar.

TORREİRA nin yedeği yokkkkk TORREİRA nin yedeği yok. En az torreira kadar oyun içinde rakibi ısıracak bi ön libero şart. Bu adamdan geriye kalan maclarda sakatlanırsa berkan a kalacaz.

Kaan'in sagbek performansini begenmediniz mi? En azindan Auer gelene kadar? Bence gayet iyiydi

Yarın muhtemelen Levent, Vinicius ve Aurier açıklanır; yüksek ihtimalle transferi kapatmış oluruz.

TORREİRA nin yedeği yokkkkk TORREİRA nin yedeği yok. En az torreira kadar oyun içinde rakibi ısıracak bi ön libero şart. Bu adamdan geriye kalan maclarda sakatlanırsa berkan a kalacaz.

Torreira'nın yedekleri Berkan, başka bir sağ bek gelirse Kaan, zorlama da olsa Eyüp ve hatta Nelsson-Apokerim sağlıklı olduğu sürece Davinson...

Sağ bek
Sol bek
8 numara
10 numara
Sağ kanat
Forvet

Bakalım transfer yapılacak mı? Yapılacaksa hangi mevkilere yapılacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt