Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.444
- 4.829
- 1.618
tete dursun sub lazim, ayrica piyasasi 20m güzel paraya okutalim bari illede yollayacaksak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 yabanci kurali gelecek sezondan itibaren degilmi?fbnin yabancılarda sözleşmesi dondurulan var mı? Adamlar hepsini oynatabiliyor nasıl iş ben anlamadım
Kontenjan maaş sayı vbZiyech Tete olsa ne olmasa ne
Ahb icardi ile kimse rekabete girmez hoca kesmez hicbir sekilde. Gelen adam kulubede beklemeyi goze alip gelecekYalnız Vinicius için sadece nicelik anlamında değil, nitelik anlamında da İcardi ile forma rekabetine girecek olması bize avantaj sağlayacaktır.
17-18 yabancıları var adamların ama istediklerini oynayabiliyorlar şu an12 yabanci kurali gelecek sezondan itibaren degilmi?
Doğru diyorsun aslında kıymetli ahbabım; İcardi ile rekabet çok zor. Yinede bazı maçlar rotasyon gerektiğinde elimizde performans verebilecek birisinin olması güzel olacak. İcardi üstad formunu bulduğunda zaten adeta bir "game changer"Ahb icardi ile kimse rekabete girmez hoca kesmez hicbir sekilde. Gelen adam kulubede beklemeyi goze alip gelecek
Bakambu'nun İspanya Ligi geçmişi de önemli referans renkdaş ...bayern maçları sayesinde satış yapıyoruz bence boey kucağa almıştı bakambu da gol atmıştı
icardi’de penaltı hariç 3 gol ataydı 60m yi cukkalayacaktık
Yat boşver birşey olmazbugün büyük gün
sulandirma barisYat boşver birşey olmaz
Yat boşver birşey olmaz
Uyurken transfer yapacaksanız yapmayın abi
Sinirden geri uyuyamiyorum
angelino geyiğini geçelim, mevkisi sol bek olmayan 4 adam orada kendisinden daha iyi oynadıAngelino'ya 6 milyon vermeyip, bu paradan çok daha fazlasını harcadıktan sonra onu mumla aratacak adamlar alacağımızı bilmeyen yoktur sanırım. Çünkü bizim vizyonumuz bunu gerektirir.