Emre Cevik
10 Numara!
- 15 Ocak 2011
- 13.444
- 4.829
- 1.618
RB leibzig senide yazdim kara listeye, opsiyonu kaldirsaydin iyi kötü oynardi cocuk, simdi ayni bku romaya yaptin, elbet elimize düsersin!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
00:00 1 dakikada neler olur nelerUefa kadro bildirimi bu gece 23:59a kadar değil mi
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emraha saplamislar nediyonBenrahmaaaaa
Angelino çok kötü performans verdi evet. Herkes hemfikir bunda. Ben de diyorum ki ondan bile kötüsünü bulur getirirler. İşte almaya çalıştığımız adam Levent Mercan. Mevkisi sol bek bile olmayan vasat bir adam. Bunun peşinde koşuyorlar. Bir de para vereceğiz.angelino geyiğini geçelim, mevkisi sol bek olmayan 4 adam orada kendisinden daha iyi oynadı
hiçbir şekilde arayacağımız bir adam değil
romanonun kolpası bakambuda çıktı o yüzden şimdilik romanoya inanmayalımAurier hani bedava 4 aylık idi, o haber de yalandı çok belli. Gelse de 4 aylık kabul etmez.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bakambu için 8 alıcaz dediğimde hala niye beleşe yolluyoruz diyenler vardı
Sesleri çıkıyor mu hala
Kapak takılmaktan hoşlanan vardır belkiAdmirim hepimize kapakları taktin romanı kandırdı bizi
Kim gelecek şimdi bize sormak isterim esasenBakambu için 8 alıcaz dediğimde hala niye beleşe yolluyoruz diyenler vardı
Sesleri çıkıyor mu hala
Türkiye saati ile gece 2'ye kadarmış. Kaynak S. Rodop.Uefa kadro bildirimi bu gece 23:59a kadar değil mi
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi